14 Окт 2015, 14:32
16 Окт 2015, 11:38
ramimni написа:А това ли е наистина разликата в задушаването и запържването, че при първото е на сух тиган и остава в собствен сос, докато другото е в мазнина?
20 Окт 2015, 11:29
ramimni написа:А това ли е наистина разликата в задушаването и запържването, че при първото е на сух тиган и остава в собствен сос, докато другото е в мазнина?
20 Окт 2015, 12:22
20 Окт 2015, 12:34
20 Окт 2015, 12:53
lini_leni написа:А относно шпиковането някой да има идея как се правят разрезите в месото, понеже съм виждала вече готово шпиковано месо, но никога не съм опитвала и как се прави, така че да не изпада това, което се слага в разреза?
20 Окт 2015, 15:11
20 Окт 2015, 16:28
Локумът написа:най-важното за всяка жена е да се научи ад прави мусака,баница и шкембе, останалото са изгъзици - задушаване и подобни.. глупости само
20 Ное 2015, 14:52
23 Ное 2015, 16:42
niya_mazova написа:Виждали ли сте различните ножове за сирена, кой смятате, че е най-функционален, да става за меки и твърди, нямам много място за 1000 вида ножове, а и ми се иска да си взема, че като започна да режа сирене и настъпва някаква паника в мен