09 Окт 2015, 13:26
09 Окт 2015, 13:32
09 Окт 2015, 14:06
09 Окт 2015, 14:34
kauda написа:Това изглежда наистина страхотно.
На мен най-трудно в началото на "кулинарния" ми живот беше нацелването на идеалната гъстота.Дали не съм сложила много брашно, дали е малко, защо ми стои "отцвичена" манджата. Накрая с малко съвети стигнах до истината. Започнах да използвам определена мерилка, на тенджера от 3 литра използвам 5 с.л. брашно, което първо запичам на сух тиган, за да няма кофти брашнян вкус.
дано ти е от полза!
09 Окт 2015, 15:16
09 Окт 2015, 15:21
Jully написа:НЕ знам кое ти е най-трудно, аз се затруднявам с месенето, никога не ми се получава, не знам какво е меко и нелепнещо тесто, за мен ако е меко, значи още лепне и обикновено правя едни буци.. какво да ти кажа.![]()
Та приемам съвети за тестото!
09 Окт 2015, 17:18
12 Окт 2015, 09:28
fawla написа:Как ще има в рецептите, като ти напишат брашно докато стане меко тесто и си до там.
12 Окт 2015, 12:01
12 Окт 2015, 14:30
Pipilota написа:На мен месенето също не ми е силната страна, затова пък слагам всичко в робота и той меси, а аз накрая само "обирам лаврите"