Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Трябва ли да знаем всичко за миналото на половинката ни?

15 Окт 2015, 12:37

ramimni написа:
Локумът написа:Круме, не се оставяй на тая мома да те разпитва така. Каквоот е било тогава си е останало там, или просто питай за абсолютно същото и нея, ще видиш че ще почне да отклонява въпросите ти, тогава ще играеш играта с твойте камъни по твойта глава и ще те остави на мира. :mrgreen:

Не е точно така, жените обичат да си споделят за предишните си партньори, в което няма нищо лошо, според мен, особено ако се прави по възможно най-възпитания и културен начин :idea:

Те жените като цяло обичат да говорят и за клюкарят, така че за тях не се учудвам изобщо. Но не е работа да се ровиш кво е било в миналото и кво щяло да става.

15 Окт 2015, 12:48

Аз не знам почти нищо за миналото на мъжа ми в този любовен аспект точно. :) Иначе като цяло ние толкова млади се запознахме, че нямахме много за разказване. :) А що се отнася до гаджетата, питала съм го от любопитство, дали могат да ми стъпят на малкия пръст, ей така да си знам, че съм по-добра! :lol:

15 Окт 2015, 13:35

Krum, нищо не казвай, само ще ти намери повод да се сърди, каквото е било, било е, изобщо не прави тази грешка да влизаш в обяснителен режим! Не ти трябва да знаеш и нейните истории, аз веднъж вървя с жена ми, тогава още не бяхме женени и един мишок и вика здрасти, кво става, къв е тоя с тебе, къде го намери, и аз като настръхнах, вкарах му две тупалки, щото усетих на къде вървят работите и се сетих от къде може да се знаят, тя ме спря и ме издърпа да тръгваме без да му обърне внимание повече, преди да тръгна му вкарах и един шут за повече респект и не знаеше в коя посока да тръгне да бяга и после разбрах, че и е бившия, но са били заедно за около месец и то тя като била на 18. Веднъж пак го бях засякал в Морската градина и като ме видя се направи на луд и веднага премина на другия тротоар и почна да гледа на другата страна. :evil:

15 Окт 2015, 13:51

Dominator написа:Krum, нищо не казвай, само ще ти намери повод да се сърди, каквото е било, било е, изобщо не прави тази грешка да влизаш в обяснителен режим! Не ти трябва да знаеш и нейните истории, аз веднъж вървя с жена ми, тогава още не бяхме женени и един мишок и вика здрасти, кво става, къв е тоя с тебе, къде го намери, и аз като настръхнах, вкарах му две тупалки, щото усетих на къде вървят работите и се сетих от къде може да се знаят, тя ме спря и ме издърпа да тръгваме без да му обърне внимание повече, преди да тръгна му вкарах и един шут за повече респект и не знаеше в коя посока да тръгне да бяга и после разбрах, че и е бившия, но са били заедно за около месец и то тя като била на 18. Веднъж пак го бях засякал в Морската градина и като ме видя се направи на луд и веднага премина на другия тротоар и почна да гледа на другата страна. :evil:

Това се казва да си пазиш територията, а ти представи ли си обратния вариант, тя да тръгне да скубе някоя мадама на средата на улицата? :lol: :lol:

15 Окт 2015, 14:24

Dominator написа:Krum, нищо не казвай, само ще ти намери повод да се сърди, каквото е било, било е, изобщо не прави тази грешка да влизаш в обяснителен режим! Не ти трябва да знаеш и нейните истории, аз веднъж вървя с жена ми, тогава още не бяхме женени и един мишок и вика здрасти, кво става, къв е тоя с тебе, къде го намери, и аз като настръхнах, вкарах му две тупалки, щото усетих на къде вървят работите и се сетих от къде може да се знаят, тя ме спря и ме издърпа да тръгваме без да му обърне внимание повече, преди да тръгна му вкарах и един шут за повече респект и не знаеше в коя посока да тръгне да бяга и после разбрах, че и е бившия, но са били заедно за около месец и то тя като била на 18. Веднъж пак го бях засякал в Морската градина и като ме видя се направи на луд и веднага премина на другия тротоар и почна да гледа на другата страна. :evil:

Еее, ти си много боен! :) За мен ще е странно, ако мъжът ми се сбори с някой от бившите ми, направо ще си умра от срам. :mrgreen:

16 Окт 2015, 16:56

Аз имам доста неща, които не искам да ги споделям с половинката си, все пак миналото си е за миналото :)

18 Окт 2015, 14:46

qwerryyy написа:Аз имам доста неща, които не искам да ги споделям с половинката си, все пак миналото си е за миналото :)

Какво пък толкова има за криене, в крайна сметка това така или иначе си бил ти, от какво толкова може да се срамуваш, важното е, че хората порастват, изграждат се, заради това се и променят! ;)

18 Окт 2015, 15:26

А дори и да не е от чисто любопитство е добре да знаеш дали и как с времето твоят човек се е променил, израстнал ли е мисловно, не е ли, нали?!

19 Окт 2015, 15:15

напротив, Крум. това не трябва да те притеснява.няма жена,която да не се интересува от миналото на мъжа да себеси. когато те пита нещо,разкажи и го. това е един от елементите на изграждащото се в момента между вас ДОВЕРИЕ...
колкото по-потайно го играеш,толково повече съмнения посяваш.бъди открит,няма нищо сложно в това да разкажеш за миналите си връзки,може един ден и теб да те загложди за нейните бивши и тя ще ти разкаже.
това не е вмешателство- много са причините поради които се интересуваме от бившите половинки на мъжете ни.плюс това да не забравяме,че някои от тези бивши рано или късно се сещат да напомнят за себе си.ако държиш на тази жена и след като вече е минала година можеш спокойно да разкриваш някои аспекти от живота ти,пък били те и минало.:)

20 Окт 2015, 16:12

Наистина може и да разкажеш по малко, но колкото прецениш. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5