18 Окт 2015, 16:47
borkova написа:marsu написа:За мен лично е много притеснително, а и малко мъже биха се съгласили. Не виждам сегашния ми приятел как би го направил.
Ммм не зная дали това с масажа е практика при мъжете, които го практикуват, т.е. дали си върви наред с мастурбацията?
18 Окт 2015, 17:04
Lollipop написа:borkova написа:marsu написа:За мен лично е много притеснително, а и малко мъже биха се съгласили. Не виждам сегашния ми приятел как би го направил.
Ммм не зная дали това с масажа е практика при мъжете, които го практикуват, т.е. дали си върви наред с мастурбацията?
Хм, маструбацията не си ли я правиш сам?Дали се забавляват двустранно! Нямам идея. Май това хич не е тема, която се обсъжда. По-скоро знам колко мои приятелки са правили анален секс, отколкото да знам кои мъже си симулират простатата.
18 Окт 2015, 17:41
18 Окт 2015, 18:09
borkova написа:marsu написа:За мен лично е много притеснително, а и малко мъже биха се съгласили. Не виждам сегашния ми приятел как би го направил.
19 Окт 2015, 14:33
marsu написа:borkova написа:marsu написа:За мен лично е много притеснително, а и малко мъже биха се съгласили. Не виждам сегашния ми приятел как би го направил.
Не знам. Според това, което знам (главно от Американски пай), че така мъжете свършват за много кратко време - сигурно минута. Не знам дали би могъл сам да се огъне така, че да си доставя двоен кеф.
19 Окт 2015, 15:07
19 Окт 2015, 15:48
Pipilota написа:Е, няма ли е странно едната ръка отпред другата отзад.![]()
+На моят мъж ако му предложа това ще ме изпрати да се прегледам някъде. Той баща на 2 момчета ще го цакам аз с подобни предложения... да бе да!
19 Окт 2015, 15:49
19 Окт 2015, 17:17
19 Окт 2015, 20:55
Krum написа:Да ви кажа в тая игра не бих участвал, не ми се връзва някак си!