Кой какво знае за масажа на простатата?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Кой какво знае за масажа на простатата?

Мнениеот Lollipop » 18 Окт 2015, 16:47

borkova написа:
marsu написа:За мен лично е много притеснително, а и малко мъже биха се съгласили. Не виждам сегашния ми приятел как би го направил.

Ммм не зная дали това с масажа е практика при мъжете, които го практикуват, т.е. дали си върви наред с мастурбацията? :roll:

Хм, маструбацията не си ли я правиш сам? :mrgreen: Дали се забавляват двустранно! Нямам идея. Май това хич не е тема, която се обсъжда. По-скоро знам колко мои приятелки са правили анален секс, отколкото да знам кои мъже си симулират простатата. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот maminka » 18 Окт 2015, 17:04

Lollipop написа:
borkova написа:
marsu написа:За мен лично е много притеснително, а и малко мъже биха се съгласили. Не виждам сегашния ми приятел как би го направил.

Ммм не зная дали това с масажа е практика при мъжете, които го практикуват, т.е. дали си върви наред с мастурбацията? :roll:

Хм, маструбацията не си ли я правиш сам? :mrgreen: Дали се забавляват двустранно! Нямам идея. Май това хич не е тема, която се обсъжда. По-скоро знам колко мои приятелки са правили анален секс, отколкото да знам кои мъже си симулират простатата. :mrgreen:

Даа... разбира се, тъй като това е възможно по-разпространеното, от този вид масажи, а и ти самата не си правила поне опити за разни такива разновидности, аа? :roll: :)
maminka

Мнениеот fawla » 18 Окт 2015, 17:41

На мен ми се вижда странно да се водят такива разговори, как ще си поискам от мъжа ми да му бъркам по частите? :mrgreen: Това май е от нещата, които се случват само пред платени партньори, където може всичко и никой на никой не споделя, в семейството не е ли странно подобно занимание? :) А и особено, докато се намери специалното място е някакво особено бърникане сякаш. :lol:
Аватар
fawla

Мнениеот kalinka-kuku » 18 Окт 2015, 18:09

borkova написа:

Не знам. Според това, което знам (главно от Американски пай), че така мъжете свършват за много кратко време - сигурно минута. Не знам дали би могъл сам да се огъне така, че да си доставя двоен кеф. :roll:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот lussy » 19 Окт 2015, 14:33

marsu написа:
borkova написа:

Не знам. Според това, което знам (главно от Американски пай), че така мъжете свършват за много кратко време - сигурно минута. Не знам дали би могъл сам да се огъне така, че да си доставя двоен кеф. :roll:

:D :D Е, какво толкова има за огъване, както се мие, така ще и се задоволява... :!: :mrgreen:
lussy

Мнениеот Pipilota » 19 Окт 2015, 15:07

Е, няма ли е странно едната ръка отпред другата отзад. :mrgreen:
+На моят мъж ако му предложа това ще ме изпрати да се прегледам някъде. Той баща на 2 момчета ще го цакам аз с подобни предложения... да бе да!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Грохот » 19 Окт 2015, 15:48

Pipilota написа:Е, няма ли е странно едната ръка отпред другата отзад. :mrgreen:
+На моят мъж ако му предложа това ще ме изпрати да се прегледам някъде. Той баща на 2 момчета ще го цакам аз с подобни предложения... да бе да!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: След такова предложение от страна на жената съм чувала и опции за чупене на пръсти от страна на силния пол :lol: :lol:
Грохот

Мнениеот Ваня Стойчева » 19 Окт 2015, 15:49

Светът все по-извратен става, по мое време не се говореше и изобщо никой не беше чувал за това. :?
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Krum » 19 Окт 2015, 17:17

Да ви кажа в тая игра не бих участвал, не ми се връзва някак си! :roll:
Аватар
Krum

Мнениеот Локумът » 19 Окт 2015, 20:55

Krum написа:Да ви кажа в тая игра не бих участвал, не ми се връзва някак си! :roll:

Абе ние с жената си падаме по купони в спалнята, ама това и на мен ми идва в повече.. гейско ми е някак. :mrgreen:
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже