Pipilota написа:Хем с любимия, ама не точно ми звучи като малко бременна. Или си с някой или не си, а не когато ти е угодно. Никой не казва да изгубиш себе си, докато си с другия, но да се правиш, че си нямаш гадже е прекалено.

Pipilota написа:Хем с любимия, ама не точно ми звучи като малко бременна. Или си с някой или не си, а не когато ти е угодно. Никой не казва да изгубиш себе си, докато си с другия, но да се правиш, че си нямаш гадже е прекалено.
Kaya написа:Отивай, както му мислиш толкова? Вие сами ще изградите животът, който искате и сма ще решиш колко да бъдеш отдадена на връзката и колко на себе си. Няма универсална рецепта за живота с половинка, всеки си го гради самостоятелно.
Snejna написа:Мисля, че просто нагласата ти е грешна. Не се притеснявай, че ще останеш без лично време и т.н. Както казаха, някои и за любовници намират време.
silver933 написа:Зависи колко искаш да ти е личен живота, ако не мислиш изобщо да се съобразяваш с факта, че живееш с друг човек, то въобще не си струва да се събирате да живеете заедно. По-добре всяка жаба да си знае гьола.
qwerryyy написа:На мен пък ми харесва като се събера с някой и да му отдам цялото си време и да правя неща само и единствено с него, вместо да се занимавам с личен живот, той нали вече ми става част от личния живот и е най-важен, след като съм решила и избрала да се събера с въпросния мъж.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта