Как да живея с гаджето си и да имам личен живот?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как да живея с гаджето си и да имам личен живот?

Мнениеот Грохот » 19 Окт 2015, 15:51

Pipilota написа:Хем с любимия, ама не точно ми звучи като малко бременна. Или си с някой или не си, а не когато ти е угодно. Никой не казва да изгубиш себе си, докато си с другия, но да се правиш, че си нямаш гадже е прекалено.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: аз не разбрах такова нещо от написаното по-горе - да се прави, че няма гадже :arrow: не точно, но изключително много зависи от взаимоотношенията им, има и такива... странни двойки ;)
Грохот

Мнениеот Snejna » 19 Окт 2015, 16:00

Мисля, че просто нагласата ти е грешна. Не се притеснявай, че ще останеш без лично време и т.н. Както казаха, някои и за любовници намират време. ;)
Аватар
Snejna

Мнениеот Kaya » 20 Окт 2015, 09:38

Отивай, както му мислиш толкова? Вие сами ще изградите животът, който искате и сма ще решиш колко да бъдеш отдадена на връзката и колко на себе си. Няма универсална рецепта за живота с половинка, всеки си го гради самостоятелно.;)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот mihaella » 20 Окт 2015, 11:13

Kaya написа:Отивай, както му мислиш толкова? Вие сами ще изградите животът, който искате и сма ще решиш колко да бъдеш отдадена на връзката и колко на себе си. Няма универсална рецепта за живота с половинка, всеки си го гради самостоятелно.;)

Подкрепям, но не е точно така, той и без друго се гради от двамата само трябва да се напаснете, така че да разберете нуждите на другия, което не е особено трудно, ако разбира се не преодолееш някои свои егоистични пориви!
mihaella

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Окт 2015, 12:31

Хм, аз когато заживях с гаджето преди толкова години, никога не съм му крала от личното време, нито той е моето. И Двамата си имаме страст и затова разбираме времето на другия колко му е ценно. :) Не драматизираме излишно, така че не се притеснявай. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lollipop » 05 Ное 2015, 12:36

Snejna написа:Мисля, че просто нагласата ти е грешна. Не се притеснявай, че ще останеш без лично време и т.н. Както казаха, някои и за любовници намират време. ;)

Мдам! :) Важното е любов да има, няма какво да го мислиш дали и как! :) Отиваш и смело на пред, все ще се нагласите, не е невъзможно. :thumbup:
Аватар
Lollipop

Мнениеот silver933 » 05 Ное 2015, 14:10

Зависи колко искаш да ти е личен живота, ако не мислиш изобщо да се съобразяваш с факта, че живееш с друг човек, то въобще не си струва да се събирате да живеете заедно. По-добре всяка жаба да си знае гьола.
Аватар
silver933

Мнениеот Snejna » 05 Ное 2015, 16:19

silver933 написа:Зависи колко искаш да ти е личен живота, ако не мислиш изобщо да се съобразяваш с факта, че живееш с друг човек, то въобще не си струва да се събирате да живеете заедно. По-добре всяка жаба да си знае гьола.

Така е. Трябва да се правят компромиси в съжителството, а и така се разбира дали ще я бъде тази връзка или няма да се осъществи.
Аватар
Snejna

Мнениеот qwerryyy » 10 Ное 2015, 12:13

На мен пък ми харесва като се събера с някой и да му отдам цялото си време и да правя неща само и единствено с него, вместо да се занимавам с личен живот, той нали вече ми става част от личния живот и е най-важен, след като съм решила и избрала да се събера с въпросния мъж.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот BeenieGal » 10 Ное 2015, 13:47

qwerryyy написа:На мен пък ми харесва като се събера с някой и да му отдам цялото си време и да правя неща само и единствено с него, вместо да се занимавам с личен живот, той нали вече ми става част от личния живот и е най-важен, след като съм решила и избрала да се събера с въпросния мъж.

Не знам какво означава личен живот, не зная дали го приравнявате с това да имаш занимания, лични такива, но двете не се изключват напълно или поне така си мисля.
Аватар
BeenieGal

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси