Как да живея с гаджето си и да имам личен живот?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как да живея с гаджето си и да имам личен живот?

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Ное 2015, 15:24

Аз не арзбирам защо изобщо някой трябва да има такива опасения, след като ги имаш,з начи не си готов да се впуснеш в такова приключение. То е като всяко нещо, трябва да узрееш и да си готов, в този случай явно не е така.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот nadqta » 10 Ное 2015, 16:22

rabotnata pchela написа:Аз не арзбирам защо изобщо някой трябва да има такива опасения, след като ги имаш,з начи не си готов да се впуснеш в такова приключение. То е като всяко нещо, трябва да узрееш и да си готов, в този случай явно не е така.

Може пък и да се е парила вече заради това да не й се иска, много хора искат да живеят сами, дори без съквартиранти и подобни, но не на всеки му се отдава този шанс, точно заради такива ситуации :duel:
nadqta

Мнениеот fawla » 11 Ное 2015, 10:20

Колкото по-дълго някой живее сам, толкова по-голям е шансът да има все по-малко желание да живее с някой друг. Навиците вече трудно се променят и е почти невъзможно да се приеме нов човек в ежедневието.
Аватар
fawla

Мнениеот qwerryyy » 11 Ное 2015, 12:32

fawla написа:Колкото по-дълго някой живее сам, толкова по-голям е шансът да има все по-малко желание да живее с някой друг. Навиците вече трудно се променят и е почти невъзможно да се приеме нов човек в ежедневието.

Това е така, затова е много трудно да се започне връзка с някой по-възрастен човек. :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот donni » 11 Ное 2015, 14:56

qwerryyy написа:
fawla написа:Колкото по-дълго някой живее сам, толкова по-голям е шансът да има все по-малко желание да живее с някой друг. Навиците вече трудно се променят и е почти невъзможно да се приеме нов човек в ежедневието.

Това е така, затова е много трудно да се започне връзка с някой по-възрастен човек. :)

Много зависи от начина му на живот до този момент. Ако той си е стоял сам вкъщи по-дълго от обичайното и е затворен тип, нормално, но ако е постоянно сред приятели и се прибира само, за да спи, то няма причина да не успеете да си свикнете.
donni

Мнениеот Pipilota » 13 Ное 2015, 11:28

donni написа:
qwerryyy написа:

Много зависи от начина му на живот до този момент. Ако той си е стоял сам вкъщи по-дълго от обичайното и е затворен тип, нормално, но ако е постоянно сред приятели и се прибира само, за да спи, то няма причина да не успеете да си свикнете.

Не е така, точно пък ако е свикнал само да се прибира да спи, то ще му е по-трудно да се адаптира към идеята, че днес трябва да се прибере не когато си иска, а когато трябва.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот magda » 13 Ное 2015, 14:23

Ама той няма да се прибира заради това, че трябва, а поради факта, че има кой да го чака и ще му е ок да прекара времето си вкъщи с жената, а не навън с приятели
magda

Мнениеот Snejna » 13 Ное 2015, 15:25

magda написа:Ама той няма да се прибира заради това, че трябва, а поради факта, че има кой да го чака и ще му е ок да прекара времето си вкъщи с жената, а не навън с приятели

Не е точно така, когато има навик ще се прибира 2-3 пъти, щото някой го чака и когато жената му стане даденост и всичко му е тип топ ще започне да се озърта пак за стария си начин на живот. Затова по-млади по-добре да се свиква с чуждото присъствие.
Аватар
Snejna

Мнениеот Malina » 17 Ное 2015, 16:46

ех,тези гаджета. никога не съм се притеснявала от това, но аз трудно ходя да живея при някой де. случвало ми се е веднъж и вече сме годеници. :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Lili_pili » 17 Ное 2015, 17:47

Malina написа:ех,тези гаджета. никога не съм се притеснявала от това, но аз трудно ходя да живея при някой де. случвало ми се е веднъж и вече сме годеници. :)

Това е хубаво, но в повечето случаи трябва проверка, преди да се обвържеш с някой :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси