rabotnata pchela написа:Аз не арзбирам защо изобщо някой трябва да има такива опасения, след като ги имаш,з начи не си готов да се впуснеш в такова приключение. То е като всяко нещо, трябва да узрееш и да си готов, в този случай явно не е така.
fawla написа:Колкото по-дълго някой живее сам, толкова по-голям е шансът да има все по-малко желание да живее с някой друг. Навиците вече трудно се променят и е почти невъзможно да се приеме нов човек в ежедневието.
qwerryyy написа:fawla написа:Колкото по-дълго някой живее сам, толкова по-голям е шансът да има все по-малко желание да живее с някой друг. Навиците вече трудно се променят и е почти невъзможно да се приеме нов човек в ежедневието.
Това е така, затова е много трудно да се започне връзка с някой по-възрастен човек. :)
donni написа:qwerryyy написа:fawla написа:Колкото по-дълго някой живее сам, толкова по-голям е шансът да има все по-малко желание да живее с някой друг. Навиците вече трудно се променят и е почти невъзможно да се приеме нов човек в ежедневието.
Това е така, затова е много трудно да се започне връзка с някой по-възрастен човек. :)
Много зависи от начина му на живот до този момент. Ако той си е стоял сам вкъщи по-дълго от обичайното и е затворен тип, нормално, но ако е постоянно сред приятели и се прибира само, за да спи, то няма причина да не успеете да си свикнете.
magda написа:Ама той няма да се прибира заради това, че трябва, а поради факта, че има кой да го чака и ще му е ок да прекара времето си вкъщи с жената, а не навън с приятели
Malina написа:ех,тези гаджета. никога не съм се притеснявала от това, но аз трудно ходя да живея при някой де. случвало ми се е веднъж и вече сме годеници. :)
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта