qwerryyy написа:На времето с безумни илачи са ги лекували децата, и сега продължава тази практика, то като се почне от раждането, че после край няма.
Kremiliya написа:qwerryyy написа:На времето с безумни илачи са ги лекували децата, и сега продължава тази практика, то като се почне от раждането, че после край няма.
По едно време имаше бум на хората, които лекуват нещата си по остарели рецепти, натриваха ги със сол или с ракия и какво ли още не, тези неща не могат да се изкоренят от някои хора.
Fancy написа:Kremiliya написа:qwerryyy написа:На времето с безумни илачи са ги лекували децата, и сега продължава тази практика, то като се почне от раждането, че после край няма.
По едно време имаше бум на хората, които лекуват нещата си по остарели рецепти, натриваха ги със сол или с ракия и какво ли още не, тези неща не могат да се изкоренят от някои хора.
Не е и необходимо да се изкоренява, ако се прави достатъчно разумно, но в редки случаи е това, а кой може да отрече, че като дете не са го лекували така и всеки път е помагало, нали?
Rali_hr написа:Аз п-скоро правя опитите върху себе си, отколкото върху децата, все пак те са си малки хора и трябва да се внимава с лечението им, а и най-честите причини, според мен, поради които пропускаме лекар са здравни осигуровки, а децата си имат, остава само малко желание.
Pipilota написа:Предпочитам да отиад на лекар, но не винаги се съгласям, много ме дразни това, че лекарите много се презастраховат с антибиотици. Сякаш по никакъв начин не мислят за децата си.
Ginger написа:Pipilota написа:Предпочитам да отиад на лекар, но не винаги се съгласям, много ме дразни това, че лекарите много се презастраховат с антибиотици. Сякаш по никакъв начин не мислят за децата си.
Никаква презастраховка не е това, просто това им е казано да изписват в този сезон и те реално нямат причина да не го правят
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта