Правила на форума
Добави отговор

Re: Говорите ли си с приятелките на тема секс?

27 Ное 2015, 12:14

svetlozara написа:
borkova написа:
svetlozara написа:Разбира се, че говорим и това ни е редовния разговор. Дори с приятелките си рекламираме момчета за секс. :mrgreen:

Уу вие си ги и трампите, това по наше време не беше много добре или поне не се славеха с такова име момичетата, които го правеха :scratchheadblue:

Точно това правим - разменяме си ги. ;) Не гаджетата, а тези, които са ни само приятели за секс, с които нямаме емоционална връзка. :mrgreen:

Едва ли има нещо по-хубаво от подобни отворени взаимоотношения, но от друга страна сама за себе си не мога да си представя да вляза в такива!

27 Ное 2015, 12:30

svetlozara написа:Точно това правим - разменяме си ги. ;) Не гаджетата, а тези, които са ни само приятели за секс, с които нямаме емоционална връзка. :mrgreen:

Ето това никога не ми се е случвало! Никога не съм си менкала гаджетата, а такова за секс само не съм и имала де. ;)
Но пък нито за размери, нито за забавления говоря с жените около мен, това си е наша работа какво правим в леглото.

27 Ное 2015, 14:32

Аз съм сигурен, че жена ми говори за секс с приятелките си. Когато се съберат у нас се случва така, че когато вляза и ме гледат от кръста надолу и се подсмихват, е само могат да завиждат на жената. :lol:

27 Ное 2015, 15:42

silver933 написа:Аз съм сигурен, че жена ми говори за секс с приятелките си. Когато се съберат у нас се случва така, че когато вляза и ме гледат от кръста надолу и се подсмихват, е само могат да завиждат на жената. :lol:

По-важно е да не говориш ти с приятелките на жена си за секс, че тогава ще е грубо... :lol:

27 Ное 2015, 16:39

nadqta написа:
silver933 написа:Аз съм сигурен, че жена ми говори за секс с приятелките си. Когато се съберат у нас се случва така, че когато вляза и ме гледат от кръста надолу и се подсмихват, е само могат да завиждат на жената. :lol:

По-важно е да не говориш ти с приятелките на жена си за секс, че тогава ще е грубо... :lol:

Напротив, това е добро отмъщение. Можеш да вземеш и да им покажеш, мъжете обичаме да показваме какво имаме скрито в панталона, нека завиждат уее! :oldtimer:

27 Ное 2015, 17:44

asdddwww написа:
nadqta написа:

Напротив, това е добро отмъщение. Можеш да вземеш и да им покажеш, мъжете обичаме да показваме какво имаме скрито в панталона, нека завиждат уее! :oldtimer:

Ти представяш ли си следващия път влиза в стаята и си събува панталоните хахах ще е доста шокиращо за всички! :lol:

01 Дек 2015, 14:12

asdddwww написа:
nadqta написа:

Идеята е добра, мога да им покажа и да поискам някой друг съвет, със сигурност обаче жената после ще ми е много сърдита. :lol:

01 Дек 2015, 15:48

silver933 написа:
asdddwww написа:
nadqta написа:По-важно е да не говориш ти с приятелките на жена си за секс, че тогава ще е грубо... :lol:

Идеята е добра, мога да им покажа и да поискам някой друг съвет, със сигурност обаче жената после ще ми е много сърдита. :lol:

Ама какъв е този двоен стандарт не трябва и не може да стават така нещата! Ще си отстояваш позициите, когато искаш да знаеш нещо - питай и дотам!

01 Дек 2015, 16:05

Аз не виждам как ще тръгна да пита кой какъв секс прави, не се виждам просто в такава роля, нито ще любопитствам за размера на мъжеството на приятелските ми мъже.

02 Дек 2015, 12:19

Snejna написа:Аз не виждам как ще тръгна да пита кой какъв секс прави, не се виждам просто в такава роля, нито ще любопитствам за размера на мъжеството на приятелските ми мъже.

Питат, питат, а и да не питат, някои разказват и без да са ги питали. Имаме една устата позната, предполагам, че тя подстрекава всички жени, която хич не се съобразява къде сме и говори за секс, дории да има странични хора.. :???:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7