27 Ное 2015, 12:14
svetlozara написа:borkova написа:svetlozara написа:Разбира се, че говорим и това ни е редовния разговор. Дори с приятелките си рекламираме момчета за секс.
Уу вие си ги и трампите, това по наше време не беше много добре или поне не се славеха с такова име момичетата, които го правеха
Точно това правим - разменяме си ги. ;) Не гаджетата, а тези, които са ни само приятели за секс, с които нямаме емоционална връзка.
27 Ное 2015, 12:30
svetlozara написа:Точно това правим - разменяме си ги. ;) Не гаджетата, а тези, които са ни само приятели за секс, с които нямаме емоционална връзка.
27 Ное 2015, 14:32
27 Ное 2015, 15:42
silver933 написа:Аз съм сигурен, че жена ми говори за секс с приятелките си. Когато се съберат у нас се случва така, че когато вляза и ме гледат от кръста надолу и се подсмихват, е само могат да завиждат на жената.
27 Ное 2015, 16:39
nadqta написа:silver933 написа:Аз съм сигурен, че жена ми говори за секс с приятелките си. Когато се съберат у нас се случва така, че когато вляза и ме гледат от кръста надолу и се подсмихват, е само могат да завиждат на жената.
По-важно е да не говориш ти с приятелките на жена си за секс, че тогава ще е грубо...
27 Ное 2015, 17:44
asdddwww написа:nadqta написа:silver933 написа:Аз съм сигурен, че жена ми говори за секс с приятелките си. Когато се съберат у нас се случва така, че когато вляза и ме гледат от кръста надолу и се подсмихват, е само могат да завиждат на жената.
По-важно е да не говориш ти с приятелките на жена си за секс, че тогава ще е грубо...
Напротив, това е добро отмъщение. Можеш да вземеш и да им покажеш, мъжете обичаме да показваме какво имаме скрито в панталона, нека завиждат уее!
01 Дек 2015, 14:12
Идеята е добра, мога да им покажа и да поискам някой друг съвет, със сигурност обаче жената после ще ми е много сърдита.asdddwww написа:nadqta написа:silver933 написа:Аз съм сигурен, че жена ми говори за секс с приятелките си. Когато се съберат у нас се случва така, че когато вляза и ме гледат от кръста надолу и се подсмихват, е само могат да завиждат на жената.
Напротив, това е добро отмъщение. Можеш да вземеш и да им покажеш, мъжете обичаме да показваме какво имаме скрито в панталона, нека завиждат уее!
01 Дек 2015, 15:48
silver933 написа:Идеята е добра, мога да им покажа и да поискам някой друг съвет, със сигурност обаче жената после ще ми е много сърдита.asdddwww написа:nadqta написа:По-важно е да не говориш ти с приятелките на жена си за секс, че тогава ще е грубо...
01 Дек 2015, 16:05
02 Дек 2015, 12:19
Snejna написа:Аз не виждам как ще тръгна да пита кой какъв секс прави, не се виждам просто в такава роля, нито ще любопитствам за размера на мъжеството на приятелските ми мъже.