Ревниви ли сте и как укротявате ревността?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Ревниви ли сте и как укротявате ревността?

Мнениеот magda » 13 Ное 2015, 13:58

Monika_Spasova написа:Каквото и да стане, положението няма да става по-розово. В много случаи точно с напредването на възрастта още повече изчаткват и започват ревностите.

Ха ха, ако е толкова изчаткала според мен няма да има кого да ревнува, всички мъже щее... :dogrun: така че... за всяко нещо си има начин :wink:
magda

Мнениеот Rali_hr » 13 Ное 2015, 14:10

Мисля, че трябва да се внимава с ревността. Аз не съм много съгласна с тея ревниви истории, изобщо като цяло не съм от хората, които се изнервят за глупости и си ги слагат на сърцето, ревността е едно от тези неща - безсмислени според мен.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 13 Ное 2015, 15:03

magda написа:
Monika_Spasova написа:Каквото и да стане, положението няма да става по-розово. В много случаи точно с напредването на възрастта още повече изчаткват и започват ревностите.

Ха ха, ако е толкова изчаткала според мен няма да има кого да ревнува, всички мъже щее... :dogrun: така че... за всяко нещо си има начин :wink:

Не знам, май с времето, когато станат жените на по 45+ и се почва точно втори пубертет и мъжете с радост приемат това положение.
Аватар
Snejna

Мнениеот Krum » 13 Ное 2015, 16:44

Не стават работите с укротяването на ревността. Аз съм много ревнив, изобщо не давам на жена ми/ половинката/ гадже ли каквото е там да говори с разни мъже, нито в мое присъствие, нито докато ме няма, тва са абсолютни глупости просто! След като е мен с някой не трябва да показва близост с други мъже. :hammer:
Аватар
Krum

Мнениеот Fancy » 14 Ное 2015, 16:35

Krum написа:Не стават работите с укротяването на ревността. Аз съм много ревнив, изобщо не давам на жена ми/ половинката/ гадже ли каквото е там да говори с разни мъже, нито в мое присъствие, нито докато ме няма, тва са абсолютни глупости просто! След като е мен с някой не трябва да показва близост с други мъже. :hammer:

М тя вкъщи ли си стои половината ти... предполагам, ама все пак да питам... иначе в противен случай вече трябва да си я гръмнал
Fancy

Мнениеот Bambaa » 15 Ное 2015, 15:54

За щастие това усещане не го познавам под никаква форма, винаги съм искала човекът до мен да се чувства щастлив, обичан и свободен, така че при тези условияч няма как да познаваш ревността
Аватар
Bambaa

Мнениеот Monika_Spasova » 03 Дек 2015, 14:37

Bambaa написа:За щастие това усещане не го познавам под никаква форма, винаги съм искала човекът до мен да се чувства щастлив, обичан и свободен, така че при тези условияч няма как да познаваш ревността

Е чак да ти е непозната... аз си мисля, че всеки ревнува поне малко, дори и да твърди, че не го прави :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот penny » 03 Дек 2015, 16:14

Monika_Spasova написа:
Bambaa написа:За щастие това усещане не го познавам под никаква форма, винаги съм искала човекът до мен да се чувства щастлив, обичан и свободен, така че при тези условияч няма как да познаваш ревността

Е, чак да ти е непозната... аз си мисля, че всеки ревнува поне малко, дори и да твърди, че не го прави :)

Възпитанието играе голяма роля и съответният начин на мислене и осъзнаване, така че е напълно възможно да има хора, които да не ревнуват :idea:
penny

Мнениеот mix_twix » 03 Дек 2015, 17:24

И за не съм ревнив, но ако кажа, че изобщо не изпитвам нищо, когато видя приятелката ми с часове да си говори с някой и да се прегръща с него, било то и приятел.. ще излъжа. :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот Pipilota » 04 Дек 2015, 10:42

mix_twix написа:И за не съм ревнив, но ако кажа, че изобщо не изпитвам нищо, когато видя приятелката ми с часове да си говори с някой и да се прегръща с него, било то и приятел.. ще излъжа. :)

Е, то ако никак не реагираш пък сякаш е просташко. :) И аз не изпитвам излишна ревност, но подобни неща също и на мен са ми неприятни. Иначе не ходя да тършувам и да търся под вола теле, но не ми става особено приятно.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси