Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Ревниви ли сте и как укротявате ревността?

12 Ное 2015, 14:44

И аз съм имала ужасни проблеми с ревността, но като моята приятелка втори, толкова ревнив човек, не познавам. Не зная на какво се дължи, но само да види, че някоя мацка е до гаджето й, става голям проблем. Виждала съм я в ситуации близки до тази :chopwood: и тази :pistoldouble: и тази :smack:
angry-jealous.jpg
angry-jealous.jpg (15.7 KiB) Прегледано 824 пъти
в които не можете да си представите какъв шок и ужас преживявам аз, а за тях :shrug: :oops:

Хем ме е срам, че реагира така, хем не зная как да я успокоя. Вие ревниви ли сте и до каква степен това ви пречи, всъщност успявате ли по някакъв начин да укротите чувствата си и да запазите самообладание в моментите, когато е необходимо, било то пред половинката или пред задалата се конкуренция :roll:

Re: Ревниви ли сте и как укротявате ревността?

12 Ное 2015, 16:02

Ами не съм от най-ревнивите, чуждите погледи не ме смущават, може би не съм имала такъв мъж, с който да се чувствам несигурна и заради това да не съм ревнувала по този начин, който описваш ти, а относно приятелката ти... май ви трябва дълъг и сериозен разговор, може и ейтакъв :drinkingcheers:

12 Ное 2015, 16:15

Mamacita написа:Ами не съм от най-ревнивите, чуждите погледи не ме смущават, може би не съм имала такъв мъж, с който да се чувствам несигурна и заради това да не съм ревнувала по този начин, който описваш ти, а относно приятелката ти... май ви трябва дълъг и сериозен разговор, може и ейтакъв :drinkingcheers:

Какво значи сериозен разговор, да няма да я наставлява, сякаш ѝ е майка? няма какво да се направи, когато някой голям човек има решение по въпроса и държание и т.н. :) Аз ако някоя дойде да ми дава наставления определено няма да ми остане в графа приятели.
А що се отнася до този случай, пухче, освен да обсъждаш чуждото държение, ти самата как реагираш в такива ситуации? Аз лично не ревнувам кой зна еколко много, но не ми е приятно да се показва и демонстрита голяма ревност.

12 Ное 2015, 16:56

Ревнива съм в границите на нормалното и от страха да не ме смени. Но не изпадам в истерии, ако нещо ме притеснява му намеквам конкретно.

12 Ное 2015, 17:14

Ами аз съм кажи-речи същата като приятелката ти, моето не се бара... нито гледа, нито заговаря, то е мое!

12 Ное 2015, 17:21

При твоята приятелка ревността май вече е болест и ѝ трябва помощ от специалист. Като цяло няма какво да направиш, това е работа между двойката.
А аз също съм ревнувала доста, когато бях по-млада и не бях сигурна в себе си и в качествата си. Вече не ревнувам за глупости изобщо.

12 Ное 2015, 17:31

Mon_ton написа:При твоята приятелка ревността май вече е болест и ѝ трябва помощ от специалист. Като цяло няма какво да направиш, това е работа между двойката.
А аз също съм ревнувала доста, когато бях по-млада и не бях сигурна в себе си и в качествата си. Вече не ревнувам за глупости изобщо.

И аз не ревнувам много, но то е достатъчно и малкото, което те яде отвътре, а щом е в такива мащаби, то си е опасно направо и за околните, и за самото момиче, обикновено на по-ранна възраст става това, не зная тя на колко е, но предполагам все ще се осъзнае с времето, най-малко няма кой да я търпи такава!

12 Ное 2015, 17:45

Lilly_milly написа:Ами аз съм кажи-речи същата като приятелката ти, моето не се бара... нито гледа, нито заговаря, то е мое!

Ехее, чак толкова! А като пораснете и тръгнете на работа какво ще правите, ще го държиш вкъщи ли? :rolling:

12 Ное 2015, 17:58

Jully написа:
Lilly_milly написа:Ами аз съм кажи-речи същата като приятелката ти, моето не се бара... нито гледа, нито заговаря, то е мое!

Ехее, чак толкова! А като пораснете и тръгнете на работа какво ще правите, ще го държиш вкъщи ли? :rolling:

Така, така... искат - не искат ще го преодолеят това собственическо чувство, ама отсега то трябва да започне да се осъзнава, иначе после може и късно да стане!

12 Ное 2015, 18:11

Каквото и да стане, положението няма да става по-розово. В много случаи точно с напредването на възрастта още повече изчаткват и започват ревностите.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4