Ревниви ли сте и как укротявате ревността?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Ревниви ли сте и как укротявате ревността?

Мнениеот dejavu » 04 Дек 2015, 12:13

Pipilota написа:
mix_twix написа:И за не съм ревнив, но ако кажа, че изобщо не изпитвам нищо, когато видя приятелката ми с часове да си говори с някой и да се прегръща с него, било то и приятел.. ще излъжа. :)

Е, то ако никак не реагираш пък сякаш е просташко. :) И аз не изпитвам излишна ревност, но подобни неща също и на мен са ми неприятни. Иначе не ходя да тършувам и да търся под вола теле, но не ми става особено приятно.

Според мен това е така, тъй като хората стават все по-затворени, вярно е, че са единици, но познавам такива хора, които са крайно емоционални, но за тях не би ми направило никакво впечатление, ако ме прегръщат и целуват без да сме някакви :grin: или ако пък сме в по-близки отношения и се държат по такъв начин с човек от противоположния пол, например.
dejavu

Мнениеот Krum » 07 Дек 2015, 22:31

Едно е емоционално държание, поздрав и прочие, друго е да ти шепне на ухо и да те прегръща през кръста.. разликите са от тук до небето.
Аватар
Krum

Мнениеот Loreyn » 08 Дек 2015, 12:12

Krum написа:Едно е емоционално държание, поздрав и прочие, друго е да ти шепне на ухо и да те прегръща през кръста.. разликите са от тук до небето.

Всъщност май си е изцяло до възприемане на ситуацията, когато излизаме с приятели, то мъжете ме канят на танц и да - прегръщат ме през кръста и си говорим на ухо, така или иначе, но защо това трябва да означава нещо? :roll:
Loreyn

Мнениеот S_Milenska » 08 Дек 2015, 13:38

Krum написа:Едно е емоционално държание, поздрав и прочие, друго е да ти шепне на ухо и да те прегръща през кръста.. разликите са от тук до небето.

Съгласна съм, че трябва да има някакви граници, когато си във връзка с някой. Дори и да не дига скандали, съвсем нормално е да му стане неприятно, ако не му "тъкне" нищо вътре, значи отдавна нещата между вас са минало.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Anka » 08 Дек 2015, 15:26

ПО-младите сякаш сме по-ревниви, а с времето започва все повече да ни омръзва партньора и така май спираме да си го пазим и ние в се тая кой кого прегръща. :duel:
Аватар
Anka

Мнениеот Slavena » 08 Дек 2015, 15:53

Винаги съм казвала, 4е съм много ревнива и това наистина се харесва на мажете. Който ви казва 4е не ревнува ви лъже.
Slavena

Мнениеот Mamacita » 08 Дек 2015, 16:52

Anka написа:ПО-младите сякаш сме по-ревниви, а с времето започва все повече да ни омръзва партньора и така май спираме да си го пазим и ние в се тая кой кого прегръща. :duel:

Напълно е възможно, особено ако не ти дава повод за това, няма защо и да се случва... а и това сякаш най-вече отминава с тръпката :-|
Mamacita

Мнениеот Mon_ton » 09 Дек 2015, 15:01

Аз мисля, че малко ревност не пречи и е здравословна, дори. :) Много умни глави са го казали преди мен.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 16 Дек 2015, 13:09

Mon_ton написа:Аз мисля, че малко ревност не пречи и е здравословна, дори. :) Много умни глави са го казали преди мен.

Може да поддържа пламъка, но ако става ненормална страхотия става сериозно :)
Аватар
Elica

Мнениеот S_Milenska » 16 Дек 2015, 13:27

Ревността все пак не е в това да изпадаш в крайности и т.н., а да изпитваш някакво притеснение за човека до себе си дали няма да го загубиш, заради друг.
Аватар
S_Milenska

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси