Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
18 Дек 2015, 17:12
S_Milenska написа:Ревността все пак не е в това да изпадаш в крайности и т.н., а да изпитваш някакво притеснение за човека до себе си дали няма да го загубиш, заради друг.
Едното е ревност, другото е маниаклност според мен

разликите са големи..
19 Дек 2015, 14:27
Monika_Spasova написа:S_Milenska написа:Ревността все пак не е в това да изпадаш в крайности и т.н., а да изпитваш някакво притеснение за човека до себе си дали няма да го загубиш, заради друг.
Едното е ревност, другото е маниаклност според мен

разликите са големи..
И двете са породени от слабост, която е напълни неоснователна, но факт е, да, крайните степени на ревност са си точно маниакаланото поведение и желание за протежание.
12 Яну 2016, 14:33
Някои хора не могат да я спрат ревността, това е като всяко чувство, в много случаи чувствата са по-силни от нас и няма спасение.
12 Яну 2016, 16:13
Забелязах обаче, че с годините хората отново стават ревниви. Аз също доста лесно се засягам, но май повече си го държа за мен, но имам приятелки, които направо вдигат скандали на мъжете си. Май не е само до години, но около 30-те явно е затишите, ама като минат 40 и става страхотия. :)
29 Яну 2016, 15:13
Да ревнуваш мъжа си разбирам, ама да ревнуваш приятелката си, че излиза с друга приятелка това вече ми е странно.