Правите ли секс все още с мъжете си?

Правите ли секс все още с мъжете си?

Мнениеот Ваня Стойчева » 17 Ное 2015, 17:02

Такааа, както няколко пъти съм намеквала, у нас темата секс е табу, а правенето му - още повече. Женени сме от много години, това е така, но последните 5г. сме правили точно 2 пъти секс. Мъжът ми по принцип е доста настоятелен и иска ли - няма как да му откажеш. :mrgreen:
Но не знам какво му става напоследък, вярно не сме първа младост, но и двамата още ставаме. :sad:
Вие правите ли все още секс с мъжете си? :heartbeating: Знам, че и на по-младите им се случва да не правят секс, но как се справяте с този проблем? Вече сериозно се замислям дали да не си намеря любовник, лесно ще се намери някой, който да ми доставя удоволствие, но не искам да го причинявам нито на себе си, нито на мъжа ми. :nono:
Давайте съвети и без секси бельо и подобни, нямам намерение да се унижавам още повече. :helpsos:
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Правите ли секс все още с мъжете си?

Мнениеот ramimni » 17 Ное 2015, 17:16

Ти искаш да го изцедиш твоя мъж, апък от себе си нищо да не дадеш, как да стане тая работа, а ако секси бельото е унижение за тебе, то според мен ти нямаш такова за себе си като жена, което е изключително тъжно :sad:
ramimni

Мнениеот Ваня Стойчева » 17 Ное 2015, 17:17

ramimni написа:Ти искаш да го изцедиш твоя мъж, апък от себе си нищо да не дадеш, как да стане тая работа, а ако секси бельото е унижение за тебе, то според мен ти нямаш такова за себе си като жена, което е изключително тъжно :sad:

Не, просто това съм гопробвала, но не е довело до нищо положително. Не може аз да му се моля с дрехи, от които ме хваща срам, а той да ми казва спи ми се. Това е унизително...
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Lili_pili » 17 Ное 2015, 17:55

Ванче, питала ли си го направо, дали има любовница, проблеми в работата, нещо, което му пречи?
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот nadqta » 17 Ное 2015, 18:00

Ваня Стойчева написа:
ramimni написа:Ти искаш да го изцедиш твоя мъж, апък от себе си нищо да не дадеш, как да стане тая работа, а ако секси бельото е унижение за тебе, то според мен ти нямаш такова за себе си като жена, което е изключително тъжно :sad:

Не, просто това съм гопробвала, но не е довело до нищо положително. Не може аз да му се моля с дрехи, от които ме хваща срам, а той да ми казва спи ми се. Това е унизително...

Унизително е неговото поведение, не твоето старание, но при това положение, мила, ако бях на твое място само мога да му заявя открито, че някоя нощ няма да се прибера и той да е наясно с това!
nadqta

Мнениеот rabotnata pchela » 18 Ное 2015, 10:49

Да, вземи му обясни, че имаш намерение да си намериш любовник и да не го мислиш повече, след като явно не иска да разбере от дума! :mad: Да видим какво ще стане тогава. А и той може да си има вече някоя, все пак ти определено последна ще разбереш, ако има нещо такова. :???:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот exotic » 18 Ное 2015, 12:17

В подобен тип отношения няма място за мълчание и това е нещото, което мразя най-много, а по-често забелязвам, че това е от мъжката страна и никога не зная как да го тълкувам!
exotic

Мнениеот moni.sparrow » 18 Ное 2015, 14:37

И при на са започнаха да намаляват контактите, но то е от страна и на двама ни и няма конкретна причина, важното е, че няма страдащи!
moni.sparrow

Мнениеот silver933 » 19 Ное 2015, 13:25

Ванче, я си помисли, да не си го обидила. Сериозно от кога не сте правили секс? На него това проблем ли му е., сигурно си е намерил някоя кака дето си оправя. :roll:
Аватар
silver933

Мнениеот S_Milenska » 19 Ное 2015, 14:29

Говори ли ли сте направо? Може обяснението му е да е много обикновено и просто да има нужда от малко разбиране. ;)
Аватар
S_Milenska

Следваща

Назад към Приказки по женски