Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
25 Ное 2015, 17:18
Аз нямам никакво търпение, всичко мятам в коша, докато още става или пускам в продавалника, ако ми е омръзнало :)
26 Ное 2015, 12:34
Обикновено си правя чанти от стари дънки, но иначе не ми се получава много с преобразяването
27 Ное 2015, 16:01
да разбира се.винаги може да се преправи стара дреха и да стане много модна.
27 Ное 2015, 16:38
Fancy написа:Обикновено си правя чанти от стари дънки, но иначе не ми се получава много с преобразяването

ТОрби за пазаруване правиш ли?
Аз моите дрехи ги нося до положение, в което сами се разпадат и пак продължавам да ги нося вкъщи, трябва да са в ужасно състояния, закърпени поне 2-3 пъти и чак тогава мога да ги хвърля.
27 Ное 2015, 17:18
annamaria написа:да разбира се.винаги може да се преправи стара дреха и да стане много модна.
Ти имаш ли някакви предложения, вярно, че се връща модата, ама аз за съжаления нямам попадения
21 Дек 2015, 13:38
на мен не ми харесва много идеята, трябва да си голям майстор, за да успееш, в повечето случаи ефекта е плачевен май, вместо да има обратен резултат. :)
21 Дек 2015, 15:00
Pipilota написа:на мен не ми харесва много идеята, трябва да си голям майстор, за да успееш, в повечето случаи ефекта е плачевен май, вместо да има обратен резултат. :)
Според мен трябва една идея повече въображение в тази насока, друго нищо, аз съм с две леви, но така си ги представям нещата!
08 Яну 2016, 10:40
Pipilota написа:на мен не ми харесва много идеята, трябва да си голям майстор, за да успееш, в повечето случаи ефекта е плачевен май, вместо да има обратен резултат. :)
Определено, за да се получи качествено, а не просто скалъпено си трябва и майсторлък, а като имаш талант за нещо, то въобраежнието и идеите сами си идват. :)
08 Яну 2016, 12:17
Само не знам как се успява да се избяга от идеята, че ... дрехите са втора ръка. Просто те са си заваляни и си личат, че са стари, вярно че модата винаги е била сранно нещо, ама.. чак толкова странно ..
08 Яну 2016, 13:39
Rali_hr написа:Само не знам как се успява да се избяга от идеята, че ... дрехите са втора ръка. Просто те са си заваляни и си личат, че са стари, вярно че модата винаги е била сранно нещо, ама.. чак толкова странно ..

Така или иначе, ако дрехите ти са запазени, то можеш да ги разнообразиш, все пак не всеки ден се обличаш с нови дрехи, нали? :)