Най-големите пакости, които сте правили като деца

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Най-големите пакости, които сте правили като деца

Мнениеот S_Milenska » 24 Ное 2015, 12:37

Не си спомням какви пакости съм правила сякаш! :roll: То беше толкова отдавна, но сега като се замисля, май най-голямата ми глупост беше, когато се качвахме на покрива на 16 етажния ни блок и хвърляхме от там торби с вода.. какво сме правили на ръба на блока не знам просто! :shrug:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот borkova » 24 Ное 2015, 13:08

Ваня Стойчева написа:Хм, знам ли, не си спомням сякаш. Имаше на времето, то моите детски години колко отдавна бяха разбира се. Та, имаше едни дядо, който отглеждаше градина с дини, бяха невероятни. Ходихме през нощта да ги крадем и ги криехме в изоставената църква да ги ядем.. :sunshine:

Да си дете и да откраднеш тогава не беше същото, сега грабят и нямат спирка тези деца, но защо онова ми изглежда в пъти по невинно, когато си е същото реално :roll:
borkova

Мнениеот Anka » 24 Ное 2015, 15:10

Ехее, как сте крадяли, не си го представям, че и в църквата сте отишли. Май по селата е било най-весело на времето. :lol:
Аватар
Anka

Мнениеот kauda » 24 Ное 2015, 15:56

Аз май бях доста добро дете и не се е случвало нито да крада, нито да правя каквито и да е било лоши неща. :mrgreen:
Аватар
kauda

Мнениеот donni » 24 Ное 2015, 18:30

kauda написа:Аз май бях доста добро дете и не се е случвало нито да крада, нито да правя каквито и да е било лоши неща. :mrgreen:

И аз така, малка, мила и спокойна до един момент, в който не откачих, ама това сякаш стана в пубертета чак :jumprope:
donni

Мнениеот Lollipop » 25 Ное 2015, 14:21

Тя тихата вода е най-дълбока, нали знаете. :) Докато блеете и изведнъж като ви избият лудите и става страшно. :) Аз съм била винаги много добро дете, докато не влезнах и аз в пубертета, на по 13 години забравях да се прибирам по цели нощи, събирах се с големи непознати хора и какво ли още не! Добре, че хората, с които бях бяха свестни, но не си представям дъщеря ми да ги прави тея неща! :mrgreen: :cussingblack:
Аватар
Lollipop

Мнениеот asdddwww » 27 Ное 2015, 16:36

Хм, сега като се замисля май най-голямата ми пакост беше когато реших да направя вечеря на нашите и запалих пердетата в кухнята. Добре че родителите ми си дойдоха точно на време. :mrgreen:
Аватар
asdddwww

Мнениеот penny » 01 Дек 2015, 11:24

Аз бях послушна, но брат ми биеше всякакви рекорди, има 6 шева на езика, понеже успя да захапе спирачката на едно колело, още ми е пред очите, не можете да си представите що за касапница беше!
penny

Мнениеот Rali_hr » 01 Дек 2015, 15:35

penny написа:Аз бях послушна, но брат ми биеше всякакви рекорди, има 6 шева на езика, понеже успя да захапе спирачката на едно колело, още ми е пред очите, не можете да си представите що за касапница беше!

Той е паднал, или нарочно е захапал спирачката, чак не мога да си го представя. Сигурно е било голям шок за него. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 01 Дек 2015, 16:18

Опасно и страшно! Всички сме биил доста палави, сега нямат този шанс нашите деца. Иначе аз си спомням сега, като малка бях доста кротка, но веднъж съм решила да бъркам в контакта с отверка. Добре, че навреме са ме видеи ;)
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси