Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Най-големите пакости, които сте правили като деца

23 Ное 2015, 12:42

Реших да направя тази тема, освен за да си спомним за миналото и да се върнем в детските си години, то и да видим, в действителност, сегашните деца ли са по-лоши от нас или обратното? :lol: Сега май рядко можем да видим такива неща:
mischief-kids-emgn-9.jpg
mischief-kids-emgn-9.jpg (48.77 KiB) Прегледано 1170 пъти

Пък за нашето детство всяка глупост сякаш си беше нещо нормално, може би заради голямата свобода, която имахме. :scratchheadblue: Сега децата все ги държим да не избягат и не ги оставяме да направят нито една беля, даже не ги учим да си пазят сами. :snooty:
Айде сега разказвайте за белите си и да оставяме философията настрани! :bouncymulticolor:

Re: Най-големите пакости, които сте правили като деца

23 Ное 2015, 13:22

Ох, най-голямата знам ли! Но си спомням като малка, майка ми беше постлала едни хубави нови бели чаршафи, на онова време да спиш на бели чаршафи си беше голяма работа, а аз и брат ми се развихрихме с един нов червен лак за нокти и рисувахме ли рисувахме... :lol:

23 Ное 2015, 14:49

Аз бях от кротките деца, като изключим, че съм изчезвала един-два пъти за няколко часа... съответно нашите на побъркване, апък аз се заблявам и забавлявам някъде :lol:

23 Ное 2015, 14:57

Хм, знам ли, не си спомням сякаш. Имаше на времето, то моите детски години колко отдавна бяха разбира се. Та, имаше едни дядо, който отглеждаше градина с дини, бяха невероятни. Ходихме през нощта да ги крадем и ги криехме в изоставената църква да ги ядем.. :sunshine:

23 Ное 2015, 15:25

Нарисувах куклата на сестра ми, а тя беше едно бебе, донесено от Германия, знаете онея години такива играчки какъв лукс бяха. А аз я хванах и я нарисувах с маркери и химикал.. беше ужасно.. :smack:

23 Ное 2015, 15:58

Когато бях на 10 избягах от къщии.. изключително решение от моя страна. И то къде отидох според вас - при баба и дядо. :mrgreen: но доста шашнах нашите, докато решат да ме търсят там. А избягах, защото ми умряха канарчетата и им бях сърдита. :lol:

23 Ное 2015, 16:20

Ами понеже аз все с момчетата си играех и веднъж подпалихме един камион, ама от тези огромните, не зная точно как стана, само че по едно врем лумна всичко

23 Ное 2015, 16:32

Snejna написа:Когато бях на 10 избягах от къщии.. изключително решение от моя страна. И то къде отидох според вас - при баба и дядо. :mrgreen: но доста шашнах нашите, докато решат да ме търсят там. А избягах, защото ми умряха канарчетата и им бях сърдита. :lol:

После я си признай, яде ли ги големите шамари? :lol:

23 Ное 2015, 17:56

Snejna написа:Когато бях на 10 избягах от къщии.. изключително решение от моя страна. И то къде отидох според вас - при баба и дядо. :mrgreen: но доста шашнах нашите, докато решат да ме търсят там. А избягах, защото ми умряха канарчетата и им бях сърдита. :lol:

И на мен ми се е случвало да бягам, веднъж от детската градина, естествено много скоро след това ме хванаха, но обиколих района на градита де, само дето не знаех как да стигна до нас, то това беше главният проблем.

24 Ное 2015, 11:59

Аз не съм бягала от градината, но по-скоро брат ми дойде да ме прибере от градина, той в 1 клас, аз в предучилищна в градината и той дойде да си ме вземе. Баба ми откачи. :lol: :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5