Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Най-големите пакости, които сте правили като деца

07 Ное 2016, 13:46

Mon_ton написа:
Nightmare написа:Като поотраснат и ние много ще ги знаем какви бели вършат :lol: ! И май е по-добре да не разбираме всичко :smile: .

Сега пакостите им са свързани с пиене, докато ние сме правили какви ли не глупости, които са били безопасни и все пак интересни. :)

А нашите като поотраснахме, да не би да са били свързани с бродиране... От 14 годишни покрай мен всички пиеха и пушеха...че имаш еи други на по-различни субстанции, не сме били кой знае колко по-различни.

08 Ное 2016, 12:12

Пакостите са си едно на ръка и няма как да мине без тях. Само да не стават по-сериозни неща, че сега е по-голяма вероятността да се случи нещо много лошо от преди. Аз това се притеснявам.

08 Ное 2016, 13:17

Monika_Spasova написа:
Mon_ton написа:
Nightmare написа:Като поотраснат и ние много ще ги знаем какви бели вършат :lol: ! И май е по-добре да не разбираме всичко :smile: .

Сега пакостите им са свързани с пиене, докато ние сме правили какви ли не глупости, които са били безопасни и все пак интересни. :)

А нашите като поотраснахме, да не би да са били свързани с бродиране... От 14 годишни покрай мен всички пиеха и пушеха...че имаш еи други на по-различни субстанции, не сме били кой знае колко по-различни.

Не знам кога си пораснала ти, но да ти кажа, по мое време имаше същите простотии като сега, с тази разлика, че може би асортимента беше по-беден. На 19 години бях, когато мой приятел почина, заради употребата на наркотици... :roll: Не беше много отдавна, преди 10 години.. :roll:

08 Ное 2016, 13:35

rabotnata pchela написа:
Не знам кога си пораснала ти, но да ти кажа, по мое време имаше същите простотии като сега, с тази разлика, че може би асортимента беше по-беден. На 19 години бях, когато мой приятел почина, заради употребата на наркотици... :roll: Не беше много отдавна, преди 10 години.. :roll:

:sad: И преди го имаше това да... сега не знам дали и колко са по-големи опасностите.

08 Ное 2016, 16:51

borkova написа:
Ваня Стойчева написа:Хм, знам ли, не си спомням сякаш. Имаше на времето, то моите детски години колко отдавна бяха разбира се. Та, имаше едни дядо, който отглеждаше градина с дини, бяха невероятни. Ходихме през нощта да ги крадем и ги криехме в изоставената църква да ги ядем.. :sunshine:

Да си дете и да откраднеш тогава не беше същото, сега грабят и нямат спирка тези деца, но защо онова ми изглежда в пъти по невинно, когато си е същото реално :roll:

кои деца нямат спирка.. направо като почнете ей така тея деца сега.. не са ли вашите тея идиотчета бе, да не са моите.. ама не точно твойте са изключение.

10 Ное 2016, 13:47

Сега децата са по-послушни и не са толкова палави, с моите не съм имала никакви проблеми, а ние какви глупости правихме. Една от най-големите ми пакости беше да скоча от комшийката, която е на 1 етаж, вярно, но висок първи, за да се скрият от родителите ми, с какъв акъл не минах по стълбите не знам...

11 Ное 2016, 14:39

Нямат значение времената и поколенията, има си и палави, и по-спокойни деца. Даже и какви пакости правят няма значение. По-добре бели да вършат, отколкото да са болни, омърлушени и на легло.

09 Ное 2018, 13:55

Подстригах котката :lol: Не знам как оцеля милата, без да я нараня...

15 Ное 2018, 12:11

През една ваканция на село, отидох в двора на комшиите, защото имахме и вътрешна врата за минаване, и взех всичките новоизлюпени пиленца. Толкова ги харесвах, че ги пренесох вкъщи. Комшиите се бяха уплашили какво е станало, а те у нас в един кашон. Върнахме ги, естествено :mrgreen:

10 Дек 2018, 16:32

Аз бях омазала цялата секция в нашия хол с дезодорант. Уж да напръскам във въздуха, за да мирише хубаво, ама пръсках директно върху секцията и останаха огромни петна. С нищо не се махнаха :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5