Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Местната бакалия срещу големите вериги магазини - откъде пазарувате?

03 Дек 2015, 16:59

Винаги и задължително пазарувам от големите магазини, повече ми харесва и има много голямо разнообразие от продукти. ;)

03 Дек 2015, 17:46

Аз обичам малкото магазинче, влизам и за няколко минути си купувам всичко, а и повечето вече са доста добре заредени, за да могат да устоят на конкуренцията ;)

03 Дек 2015, 18:01

Е как искате да не западне малкият и среден бизнес, виждате какъв процент от хората купуват боклуци от големите вериги, а искат малките да са заредени, е, как да стане, никой не им дава шанс, те се издържат от бабичките в квартала ви...

04 Дек 2015, 12:37

В малките магазини до блока, винаги можеш да намериш това, което ти трябва от първа необходимост. И обикновено в големите магазини се купуват глезотии и доста боклуци, а от малките се търсят най-често основните стоки. Гледам по себе си. Все ми свършва нещо и всяка вечер минавам през магазина и уж за едно няма нищо оставям по 5лв минимум, а опашка винаги има. Така че май не са толкова закъсали. :)

04 Дек 2015, 15:14

Lollipop написа:В малките магазини до блока, винаги можеш да намериш това, което ти трябва от първа необходимост. И обикновено в големите магазини се купуват глезотии и доста боклуци, а от малките се търсят най-често основните стоки. Гледам по себе си. Все ми свършва нещо и всяка вечер минавам през магазина и уж за едно няма нищо оставям по 5лв минимум, а опашка винаги има. Така че май не са толкова закъсали. :)

И аз съм така, като влезна в магазина и се сетя за 6-7 неща, които да купя и тя става една.. :lol:

04 Дек 2015, 16:05

За мен и двете места имат своите предимства, за основни стоки, които купувам рядко влизам в големите магазини, но ако купувам само 1-2 неща, предпочитам до нас да вляза, вместо да обикалям.

04 Дек 2015, 16:17

Който иска да работи и да изкарва пари винаги може да намери атрактивни начини да привлече клиенти, това е истината.

04 Дек 2015, 17:12

ВИнаги съм предпочитала малките магазини и пазарчетата, не обичам модерните храни, затова нямам нужда да ходя до големи магазини.

04 Яну 2016, 13:07

Аз обичам големите магазини и заради цената, която там е по-добра в много случаи. Отделно, че и разнообразието е голямо, а и спокойствието, което имаш. :) Докато в малкия магазин все си на опашката и все се чувстваш притиснат от времето и от чакащите хора. :)

04 Яну 2016, 14:57

rabotnata pchela написа:Аз обичам големите магазини и заради цената, която там е по-добра в много случаи. Отделно, че и разнообразието е голямо, а и спокойствието, което имаш. :) Докато в малкия магазин все си на опашката и все се чувстваш притиснат от времето и от чакащите хора. :)

Така е, особено ако си в тип кажи ми какво искаш да ти го дам... ами предпочитам да си избирам и аз и да си зяпам по половин час, да чета етикети и т.н., а и да не ме гледат в ръцете постоянно :oops: :evil:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19