Пожелавам успех на всички, които участват! :)
А за почивката в Германия, ако мислите да е покрай КОледа не се отказвайте, anamaria, знаеш, че пот ова време всичко е много по-специално :)
Mon_ton написа:Пожелавам успех на всички, които участват! :)
А за почивката в Германия, ако мислите да е покрай КОледа не се отказвайте, anamaria, знаеш, че пот ова време всичко е много по-специално :)
annamaria написа:Mon_ton написа:Пожелавам успех на всички, които участват! :)
ами за следващата Коледа може и да стане. :) защото в регламента на играта пише,че февруари ще теглят печелившия.
Krum написа:Е, анамариа, вие на играта ли разчитате, аз си помислих, че имате намаерение наистина да отидете в Германия :)
mimeto90 написа:Ако ставаше само с игри... каквато съм късметлийка, щях да съм обиколила половината свят... ама голяма част от тях са фалшиви и с цел някаква реклама, нищо повече
annamaria написа:Krum написа:Е, анамариа, вие на играта ли разчитате, аз си помислих, че имате намаерение наистина да отидете в Германия :)
естествено,че не. имам намерение да отида в Германия. и в никакъв случай не разчитам на играта. то ако се надявам на това,все едно да очаквам да спечеля от национална лотария. така че само се самоиронизирам.![]()
естествено човек не знае, късметът понякога може да те изненада приятно.
Gorica23 написа:Да ви направя един предколеден подарък, попаднах на тези млади ентусиасти. Може пък някой от нас да е късметлията и да чукне халбите в Мюнхен.![]()
http://vbox7.com/play:6fa192b9a5
annamaria написа:Krum написа:Е, анамариа, вие на играта ли разчитате, аз си помислих, че имате намаерение наистина да отидете в Германия :)
естествено,че не. имам намерение да отида в Германия. и в никакъв случай не разчитам на играта. то ако се надявам на това,все едно да очаквам да спечеля от национална лотария. така че само се самоиронизирам.![]()
естествено човек не знае, късметът понякога може да те изненада приятно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта