Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Германия през зимата-заслужава ли си?

16 Дек 2015, 11:31

Пожелавам успех на всички, които участват! :)
А за почивката в Германия, ако мислите да е покрай КОледа не се отказвайте, anamaria, знаеш, че пот ова време всичко е много по-специално :)

16 Дек 2015, 15:49

Mon_ton написа:Пожелавам успех на всички, които участват! :)
А за почивката в Германия, ако мислите да е покрай КОледа не се отказвайте, anamaria, знаеш, че пот ова време всичко е много по-специално :)

ами за следващата Коледа може и да стане. :) защото в регламента на играта пише,че февруари ще теглят печелившия.

17 Дек 2015, 11:03

annamaria написа:
Mon_ton написа:Пожелавам успех на всички, които участват! :)

ами за следващата Коледа може и да стане. :) защото в регламента на играта пише,че февруари ще теглят печелившия.

Ти ако на това разчиташ може и в БЪлгария да си останеш, даже шансът е доста голям.

17 Дек 2015, 14:32

Е, анамариа, вие на играта ли разчитате, аз си помислих, че имате намаерение наистина да отидете в Германия :)

17 Дек 2015, 16:06

Ако ставаше само с игри... каквато съм късметлийка, щях да съм обиколила половината свят... ама голяма част от тях са фалшиви и с цел някаква реклама, нищо повече

18 Дек 2015, 15:51

Krum написа:Е, анамариа, вие на играта ли разчитате, аз си помислих, че имате намаерение наистина да отидете в Германия :)

естествено,че не. имам намерение да отида в Германия. и в никакъв случай не разчитам на играта. то ако се надявам на това,все едно да очаквам да спечеля от национална лотария. така че само се самоиронизирам. :lol:
естествено човек не знае, късметът понякога може да те изненада приятно.

18 Дек 2015, 16:25

mimeto90 написа:Ако ставаше само с игри... каквато съм късметлийка, щях да съм обиколила половината свят... ама голяма част от тях са фалшиви и с цел някаква реклама, нищо повече

и аз съм така като теб,не разчитам много на случайности. но специално тази игра ми се струва достоверна.
и на други места из интернет попадах на нея.:)

18 Дек 2015, 17:05

annamaria написа:
Krum написа:Е, анамариа, вие на играта ли разчитате, аз си помислих, че имате намаерение наистина да отидете в Германия :)

естествено,че не. имам намерение да отида в Германия. и в никакъв случай не разчитам на играта. то ако се надявам на това,все едно да очаквам да спечеля от национална лотария. така че само се самоиронизирам. :lol:

Е, в такъв случай направихте ли си маршрут... кои местенца си избрахте да посетите, вече няма много време...

20 Дек 2015, 20:11

Gorica23 написа:Да ви направя един предколеден подарък, попаднах на тези млади ентусиасти. Може пък някой от нас да е късметлията и да чукне халбите в Мюнхен. :drinkingcheers:
http://vbox7.com/play:6fa192b9a5

Благодаря Gorica, записах цялото семейство, така че конкуренцията ще е голяма, но желая успех на всички! :)

05 Яну 2016, 09:43

annamaria написа:

Ами хайде, изпуснахте хубавото време покрай Коледа, сега може да разчитате на пролетта и да гледате зеленина. ;) Или моето лично предложение е да отложите за есента и да отидете на Октобърфест :drinkingcheers:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4