Поради каква причина бихте напуснали работата си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Поради каква причина бихте напуснали работата си?

Мнениеот kalina_216 » 09 Май 2017, 15:19

Ако не ми е интересна работата, ако се чувствам пренебрегната или подценявана, ако не изпитвам удовлетворение от това, което работа и най-вече, ако смятам, че парите са малко, все пак за това главно ходим на работа - за пари.
Аватар
kalina_216

Мнениеот nefertiti » 10 Май 2017, 12:24

kalina_216 написа:Ако не ми е интересна работата, ако се чувствам пренебрегната или подценявана, ако не изпитвам удовлетворение от това, което работа и най-вече, ако смятам, че парите са малко, все пак за това главно ходим на работа - за пари.

Съгласна съм с теб.
nefertiti

Мнениеот qwerryyy » 10 Май 2017, 12:40

Ако не съм удовлетворена, може би.. :roll: всъщност много трудно бих сменила работата си..
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Lili_pili » 10 Май 2017, 12:44

qwerryyy написа:Ако не съм удовлетворена, може би.. :roll: всъщност много трудно бих сменила работата си..

Да, сложно е много, как си притиснат, какво ти се случва в живота и какви са ти задълженията. Мисля, че хората с деца много трудно напускат и променят работата си, а по-освободени могат да са тези без задължения.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот skyfly » 16 Май 2017, 15:58

НМе бих се задържала на работа, в която не усещам възможност за реализация, за напредък, за растеж. Бяха на такова място и след година се наложи да напусна. Всичко ми харесваше, но това, че нямаше път нагоре ме съсипваше. Всичко друго мога да го преглътна.
Аватар
skyfly

Мнениеот Guppy » 21 Юли 2017, 11:10

Бих изтърпяла всичко , защото ми трябват пари. За съжаление това е истината. И повече правила и повече изисквания и по-малко пари спрямо труда ми, всичко това ще търпя, защото работа се намира трудно. Бих се махнала, ако имам много по-добра оферта, не бих напуснала само защото не ми харесва работата.
Аватар
Guppy

Мнениеот Локумът » 29 Авг 2017, 10:41

Чувства ли се изчерпан човек на работното си място трябва да напусне. Така и работата няма да върви, нито на него ще му е кеф, ако може пък, да промени позицията, на която се намира, лошо няма. :roll: Важното е да се случва някакво развитие, колкото и да е интересна една работа, в даден момент тя почва да писва и малко разнообразие само може да донесе ползи, а не вреди.
Аватар
Локумът

Мнениеот Петя Георгиева » 09 Ное 2018, 15:22

Ако не ми плащат заплатата и ако шефовете се държат постоянно грубо. (има и такива)
И удовлетворението ми е важно, но на този етап не е най-важното за мен.
Аватар
Петя Георгиева

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси