Аз съм твърдо против поддържането на такива отношения. Наскоро видях предишния ми приятел, но дори не му се обадих да си поговорим. Направих се, че не съм го видяла. Знам къде работи и понякога като имам път натам 1-2 пъти в годината го засичам. Миналата година си поговорихме за 5 минути и разбрах, че ще има бебе..Във фейсбук отдавна го нямам, така че не знаех какво се случва с него. А и като цяло колото и време да е минало, мисля, че малко или много на човек му става тъпо като гледа снимки на бившите му с новите гаджета, сватби, деца и т.н. И като си припомниш какво е било, а и ако си го обичал този човек...По-добре изобщо да не знаеш какво става с него. Както се казва "Очи, които не се виждат, се забравят". И не виждам никакъв смисъл да си честитим празници и каквото и да е - каквото е било преди, си остава в миналото. Не мисля, че с човек, който си обичал и по една или друга причина сте се разделили, можете да бъдете приятели..
А и със сигурност не бих искала моят приятел да поддържа връзка с бившите си. Аз съм много ревнива. Тази, с която излизаше преди мен, му звънеше от време на време може би 2-3 години след като тръгнахме (вече ходим от 5). Сега май не му звъни вече или поне не знам, дано го е забравила..Но винаги съм се чудила за какво го търси..Надявала се е, че ще ме зареже или просто е така както някои от вас тук са писали - да поддържа връзка с него и да знае какво се случва в живота му. Не знам, аз това не го приемам за нормално и такива обаждания ме притесняват и ме карат да ревнувам..Даже миналата година го бях хванала, че я беше търсил във фейсбук(случайно отворих хронологията на мозила

) ама не я беше намерил.

Явно вече не му се обажда и просто е искал да види какво става с нея ако е качила някакви нови снимки..И аз съм го правила, така че не мога да го съдя, но категорично не искам да поддържа отношения с никоя затова и аз не поддържам такива с моите бивши приятели.