Kaya написа:Много неприятно! Не знам на какъв лекар е добре да отидеш, мъжът ми имаше, махнаха му го за 15 минути хирург.Но щом още расте може би трябва да почакаш да спре.
Lisandra написа:Аз имах на главата, махна ми го хирург с местна упойка, при теб неприятното е, че е на лицето. Съветвала ли си се с кожен лекар, би трябвало да знае как да процедираш, че неврохирурзите не ги интересува естетичния вид.
Mon_ton написа:Не е задължително, мъжът ми имаше също на главата, но белегът му е съвсем малък, но не е ли странно, докато расте, все пак се предполага, че там ще се наложи втора операция може би?
nefertiti написа:Mon_ton написа:Не е задължително, мъжът ми имаше също на главата, но белегът му е съвсем малък, но не е ли странно, докато расте, все пак се предполага, че там ще се наложи втора операция може би?
Е то нали идеята е да се премахне, т.е. , да няма какво да расте. Освен това, колкото повече растяло, не само по-голям разрез, но и толкова повече място ще си оформи в тъканите и после можело там да хлътне . Човек се чуди дали след подутината няма да се сдобие с вдлъбнатина
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с хирургия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта