Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот mix_twix » 02 Юни 2016, 12:45

Виждам се с едно момиче, което е абсолютна машина в леглото. Нещо, което ми направи впечатление, а и тя споделя е огромното желание да усеща миризмата на кожата ми. :) Казва, че много се възбужда от естествения ми аромат. Лошо няма, помислих си, стига да не стигаме до крайности без къпане и събиране на дрехи. :mrgreen: :lol: :lol: Не съм се замислял дали и на мен ми влияят ароматите по време на секс, или изобщо, от потенциален партньор. Вие жени на какво мнение сте, харесвате ли аромата на половината ви и възбуждат ли ви естествените миризми на партньора ви? :roll:
Аватар
mix_twix
 
Мнения: 1181
Регистриран на: 18 Дек 2014, 10:56

Re: Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот lini_leni » 02 Юни 2016, 13:07

Не на всеки бих издържала естествената миризма :grin: . Ако е прекалено остра, не мога да издържа да съм наблизо, камо ли да ме възбужда. Но се е случвало да ми е приятна и тогава обичам да се гушкам и да душа по врата :lol: . Не знам защо на някои хора миризмата по ти допада, а на други не.
lini_leni
 
Мнения: 491
Регистриран на: 27 Сеп 2013, 12:03

Re: Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот Lili_pili » 02 Юни 2016, 13:46

lini_leni написа:Не на всеки бих издържала естествената миризма :grin: . Ако е прекалено остра, не мога да издържа да съм наблизо, камо ли да ме възбужда. Но се е случвало да ми е приятна и тогава обичам да се гушкам и да душа по врата :lol: . Не знам защо на някои хора миризмата по ти допада, а на други не.

Предполагам, че не става въпрос за миризма на мръсно и некъпано, а по-скоро миризма на самото тяло, онази, която ни кара да подивяваме като животни. Аз също обожавам миризмата на партньорите ми и доста ме възбужда, нежна и интересна, нетрадиционна, смесена с аромата на парфюм, определено изиграва роля в любовната игра, а и като цяло в избора на партньор.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili
 
Мнения: 923
Регистриран на: 09 Яну 2015, 09:56

Re: Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот niya_mazova » 02 Юни 2016, 13:54

Забелязала съм, че не винаги ми влияе миризмата на мъжа ми. В определени периоди съм по-чувствителна и ми прави впечатление, а друг път не ми въздейства. Малко трудно да се сети човек в кои периоди особено влияе :lol: :lol: :lol: !
niya_mazova
 
Мнения: 443
Регистриран на: 01 Окт 2013, 16:58

Re: Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот Lili_pili » 02 Юни 2016, 14:36

niya_mazova написа:Забелязала съм, че не винаги ми влияе миризмата на мъжа ми. В определени периоди съм по-чувствителна и ми прави впечатление, а друг път не ми въздейства. Малко трудно да се сети човек в кои периоди особено влияе :lol: :lol: :lol: !

Сигурно около овулация има по-силен ефект, което е нормално, разбира се :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili
 
Мнения: 923
Регистриран на: 09 Яну 2015, 09:56

Re: Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот Локумът » 02 Юни 2016, 15:02

Няма шега, със сигурност си оказват влияние ароматите, то си е доказано, миризмата е голям афродизиак, въпросът е само как точно ще ти мирише - така че да искаш да изядеш човека срещу теб, или да избягаш. :lol: Обичам когато жена ми се изкъпе и мирише на сапун и собствения ѝ аромат, вкусно е. :mrgreen:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот ramimni » 02 Юни 2016, 17:08

Когато се събира една двойка, подсъзнателно съм убедена, че и на ниво аромати се избират. Иначе как ще се търпят , ако не си допадат по миризма!
ramimni
 
Мнения: 499
Регистриран на: 29 Яну 2014, 17:18

Re: Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот qwerryyy » 03 Юни 2016, 09:15

Направо като чета някои мнения, имам чувството, че не става въпрос за лека миризма или по-скоро аромат, напълно естествени, а става въпрос за вмирисване, правете разликите, моля ви се :) Дори и аромата може да не се усеща, а когато се долепи нос в кожата, не става въпрос за вонене. ;)
Аватар
qwerryyy
 
Мнения: 1134
Регистриран на: 24 Фев 2015, 21:03

Re: Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот balsam » 03 Юни 2016, 15:18

Направо ми идва да се засмея :lol: . Мисля, че всеки знае какво означава естествена миризма - това е всяка една миризма, която излъчва човешкото тяло, включително потта. Изключват се всякакви дезодоранти, парфюми и подобни, които потискат естествената миризма на човек. Няма значение дали е слаба или силна. На теб може даден човек да ти вони, но за мен да е ок и обратното. За да усетиш естествената миризма на партньора си, го накарай един ден да не се къпе и да не ползва други аромати и тогава ще разбереш дали ти харесва или не :lol: и дали те възбужда .
balsam
 
Мнения: 513
Регистриран на: 19 Яну 2016, 12:17

Re: Възбуждат ли естествените миризми партньора?

Мнениеот kauda » 03 Юни 2016, 16:46

balsam написа:Направо ми идва да се засмея :lol: . Мисля, че всеки знае какво означава естествена миризма - това е всяка една миризма, която излъчва човешкото тяло, включително потта. Изключват се всякакви дезодоранти, парфюми и подобни, които потискат естествената миризма на човек. Няма значение дали е слаба или силна. На теб може даден човек да ти вони, но за мен да е ок и обратното. За да усетиш естествената миризма на партньора си, го накарай един ден да не се къпе и да не ползва други аромати и тогава ще разбереш дали ти харесва или не :lol: и дали те възбужда .

Значи, според теб, като не се изкъпеш един ден и край - имаш чак тогава аромат, иначе - не?! :shock:
Аромата се отделя то жлезите и дори може да се увеличи и по време на възбуда! Доказана е връзката на миризмите с възбуждането и желанието за секс! Нали не мислите, че сме много по-различни от останалите бозайници, които точно по такъв начин биват привлечени? Не , ние се къпем и миришем на пот. Миризмите са много - на пот, на мръсно, на напикано дори, но това не се интимните възбуждащи аромати на тялото. Те се усещат през кожата и нямат общо с хамалския труд и немарливостта му. Никой не говори за миризми провокирани от мръсна кожа, газове, или предизвикани от храни като чесън. Това е нежния аромат на кожата и на косата, който кара хората да се възбуждат. Не е мръсотия и този аромат не се измива от тялото. Разбира се миризмата може да бъде прикрита под парфюми, но хората, които усещат аромата на половинката си отново ще разпознаят онова, което ги възбужда. В никакъв случай не мога да се съглася, че аромата и миризмата, която събужда желанието за секс е тази, която я има когато се вмиришеш, защото не си се къпал. Двете неща нямат абсолютно нищо общо. :!:
Аватар
kauda
 
Мнения: 1654
Регистриран на: 23 Мар 2015, 10:45

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта