Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
05 Юли 2016, 12:20
Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.
20 Юли 2016, 12:59
Nightmare написа:Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.
Когато живееш на такова място трябва да се примириш с шумовете, или да измислите н друго място, където да живеете. От друга страна пък, ако сте в много краен квартал, има своите минуси, когато сте будни.
25 Юли 2016, 16:55
Kremiliya написа:Nightmare написа:Мен много ме дразнят шумовете, които идват отвън. Живеем близо до главна улица и то е едно свистене на гуми, хорски приказки, а и има и едно заведение, от което често се оплакваме. Но няма спасение. Най-неприятното е през лятото, не можеш прозореца да оставиш спокойно.
Когато живееш на такова място трябва да се примириш с шумовете, или да измислите н друго място, където да живеете. От друга страна пък, ако сте в много краен квартал, има своите минуси, когато сте будни.
Перфектно място трудно може да се намери, това е факт. :) Аз лично предпочитам да съм на по-оживена улица, но все пак не идиотски в центъра.
26 Юли 2016, 17:56
Съвременните дограми пречат на шума, така че и това вече не е такъв проблем. Хората измислят спрямо условията подобрения.
27 Юли 2016, 11:27
irka написа:Съвременните дограми пречат на шума, така че и това вече не е такъв проблем. Хората измислят спрямо условията подобрения.
Изолират, но лятото не можеш да си на затворена врата.

А то лятото е най-вече шумно, ащото всички са до късно навън, крещят, викат, пият, трошат...
27 Юли 2016, 14:01
Важното е, когато си лягате да се научите да не стоите до късно, да не гледате филми, които са много превъзбуждащи, а да се опитате да се усопкоите преди да легнете. :) Ей такива малки тркове помагат.
27 Юли 2016, 17:31
Точно пък преди лягане най се гледат такива филми

. На мен като ми се спи, нищо не може да ми попречи, мога да заспя където съм седнала даже.
29 Юли 2016, 15:46
julianne написа:Точно пък преди лягане най се гледат такива филми

. На мен като ми се спи, нищо не може да ми попречи, мога да заспя където съм седнала даже.
По принцип, ако искаш спокоен сън не трябва да правиш нищо, което да те възбужд апреди лягане. :) ни секс, ни филми, нито кавги, ако искаш просто да спиш, ако искаш и на челна стойка стой докато гледаш хорър. :)
29 Юли 2016, 16:05
Аз обичам да си лягам с някоя книжка, чета и така докато ми се приспи. ;) Обикновено не се притеснявам от външния шум, защото спя дълбоко, трудно могат да ме събудят. :)