Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да накарам детето ми да спре с тиковете?

24 Юни 2016, 10:24

Щом проблемът идва от родителите, дали ще се усетят и да потърсят специалист? Той може да им налее малко разум.

28 Юни 2016, 15:08

red_eyes написа:Щом проблемът идва от родителите, дали ще се усетят и да потърсят специалист? Той може да им налее малко разум.

Не става ясно, дали проблемът е от родителите, или от друго място. :roll:

28 Юни 2016, 16:47

При всички случаи, независимо от причината, специалист трябва да помогне. Тиковете не са безобидна работа, защо да се подиграват на детето и да го сочат?

18 Авг 2016, 15:41

iwoni написа:При всички случаи, независимо от причината, специалист трябва да помогне. Тиковете не са безобидна работа, защо да се подиграват на детето и да го сочат?

Някои особено толкова се набиват на очи, но ако родителите го виждат това, то малко по малко могат да тръгнат да търсят решение на проблема. :)

18 Авг 2016, 16:07

Дали може напълно да изчезне даден тик? Дори и след терапия, след някакво стресиращо преживяване може пак да се върне. Не съм сигурна, че може да изчезне окончателно. Но определено трябва да се ходи на терапия, иначе проблемът се задъблочава.

16 Ное 2018, 12:54

Да го накарате не може. Има причина за тях. Понякога е при голяма промяна - детска градина, ясла, ново училище...Идете при невролог, евентуално психолог, ако детето е разстроено или тревожно.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2