26 Авг 2016, 11:10
Да, имате право. Много ми е странно това, че въпреки неговите изневери, спрямо мен е адски ревнив. В един момент се оказва, че съм между чука и наковалнята. Хем съм мамена, хем бивам следена зорко, дори срещите с приятелки са ми ограничени и винаги завършват със скандал.

Притеснява ме това, че често почна да излиза с дъщеря ми и се опасявам, да не я запознава с новата "мама"....
30 Авг 2016, 11:39
Някои неща просто трябва да приключат,когато са неспасяеми, както е в твоя случай. Най-добре е, без изобщо да се обясняваш и да говориш, трябва да го зарежеш.
30 Авг 2016, 13:02
Положението е точно неспасяемо. Явно е, че ти изневерява и сама си видяла, действай, преди да стане така, че детето бъде оплетено в мрежи на ново семейство.
30 Авг 2016, 14:57
Тя стигне ли се работата до развод става една... Дано сте благоразумни и не изпадате в излишни ексцесии и тровене на нервите, ами се разберете колкото е възможно по-човешки. Ако има друга жена до мъжа ти, детето ще се запознае с нея, едва ли можеш да попречиш. Не забравяйте, че сте големи, разумни хора.
30 Авг 2016, 15:12
Грохот написа:Тя стигне ли се работата до развод става една... Дано сте благоразумни и не изпадате в излишни ексцесии и тровене на нервите, ами се разберете колкото е възможно по-човешки. Ако има друга жена до мъжа ти, детето ще се запознае с нея, едва ли можеш да попречиш. Не забравяйте, че сте големи, разумни хора.
В тази ситуация, не мисля, че има разум, или поне не от двете страни. Тоя пич по принцип, явно е сбъркан. С него надали някой може да се разбере човешки.
30 Авг 2016, 16:07
Само детенцето да не пострада психически от тая история, за него жалко, ако родителите не съумеят да се разберат цивилизовано.
07 Сеп 2016, 17:05
Явно каквото и да правиш ще го дразни и ще търси косури. Тук проблема според мен се корени по-дълбоко в отношенията ви и май е сериозен.
08 Сеп 2016, 10:41
Затова или се взима решение от двамата да направят всичко възможно да се спаси положението, или се приключва колкото се може по-бързо. Всичко останало е хабене на нерви и енергия.
14 Сеп 2016, 11:09
Ама докато го осъзнаеш и започнеш да работиш в една от двете посоки, а не се колебаеш от едната в другата, доста нерви си отиват.
14 Сеп 2016, 14:56
Понякога любовта просто си отива...