Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво да правя или не правя, за да не съсипя цял бидон кисело зеле?

08 Ное 2016, 17:55

Нашите сега ще слагат зелето. Нали не е късно, че се притеснявам, още отсега го сънувам :lol: .

Re: Какво да правя или не правя, за да не съсипя цял бидон кисело зеле?

13 Яну 2017, 10:28

Зеленцето отдавна вече е готово и сладко-сладко си го хапваме :grin: . Предполагам, че и сега може да се сложи някоя и друга зелка, достатъчно е студено и пак ще стане хубаво кисело зеле.

Re: Какво да правя или не правя, за да не съсипя цял бидон кисело зеле?

02 Фев 2017, 15:40

red_eyes написа:Зеленцето отдавна вече е готово и сладко-сладко си го хапваме :grin: . Предполагам, че и сега може да се сложи някоя и друга зелка, достатъчно е студено и пак ще стане хубаво кисело зеле.

Все още ще стане, защото има време и е достатъчно студено. :) Пък и хората и лятото си правят кисело зеле.

Re: Какво да правя или не правя, за да не съсипя цял бидон кисело зеле?

03 Фев 2017, 00:03

Как издържа в горещините кисело зеле? Като знам как мирише...

Re: Какво да правя или не правя, за да не съсипя цял бидон кисело зеле?

05 Фев 2017, 12:39

fairy написа:Как издържа в горещините кисело зеле? Като знам как мирише...

В малки буркани, става за дни.

Re: Какво да правя или не правя, за да не съсипя цял бидон кисело зеле?

06 Фев 2017, 10:49

Като казахте буркани, в скоро време ще започне да изтича периодът, в който киселото зеле ще може да се яде. Който не успее да го изяде преди да се е стоплило, може ли да си затвори останалото му кисело зеле в буркани? Ще стане ли?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2