Rali_hr написа:Аз знам, че най-важното е да има правилното количество сол, не съм чувала да се слагат подправки. Първия месец ежедневно се претака зелето, т.е. водата я изцеждаш и я изсипваш отново. Може да сложиш дюля, за да го държи хрупкаво. Много е важно обаче в бидона да е нямало джибри, защото ще замине целия бидон.
franky написа:Да, иначе като държиш бидона в банята или някъде другаде на закрито и ти стане за една-две седмици. И после трябва да добавяш разни химии, за да го запазиш. А някой може ли да ми каже как де се попречи да не се образува това бялото покритие отгоре върху водата?
franky написа:Да, иначе като държиш бидона в банята или някъде другаде на закрито и ти стане за една-две седмици. И после трябва да добавяш разни химии, за да го запазиш. А някой може ли да ми каже как де се попречи да не се образува това бялото покритие отгоре върху водата?
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта