26 Ное 2016, 20:44
На работа знаят хората, но в интернет кой знае какво е положението на една жена, ако тя не сподели? В интернет не се церемонят хората, по-смели са в свалките.
02 Дек 2016, 14:53
Там и да не си разведен бързо ще те оправят и няма да се церемонят

!
17 Фев 2017, 11:52
Цветана.Йорданова написа:Вануша така е с разведените жени за съжаление. Като се разведох доста по възрастни от мен жени ме предупредиха за това отношение. И въпреки, че дори нямам социален живот, не излизам никъде по развлечения, те ми се натрапват в работата или по интернет. Наистина е противно.
няма край, сякаш сме загорели за секс, казано накратко, защото това ми казват и това виждат в мен, жена, която умира да прави секс с първия тъпак, който срещне! Може би разчитат, че един вид нямаме защитата на мъжете си и сме свобдни да бъдем използвани както им хареса...
17 Фев 2017, 12:19
Ама кой ви кара да се поддавате на такива мераци? Като не позволявате да се държат така с вас, няма да ви считат за загорели за секс и за предмети, които да се подмятат и използват за тази цел.
23 Фев 2017, 17:11
Mauritius написа:Ама кой ви кара да се поддавате на такива мераци? Като не позволявате да се държат така с вас, няма да ви считат за загорели за секс и за предмети, които да се подмятат и използват за тази цел.
То не че някой те кара, те просто се държат така, случвало ми се е на работа да ми се появи някой и да ми каже, че ако не правя секс с него ще ми направи нещо лошо, представяш ли си!
24 Фев 2017, 11:01
Това е като младите мъже да покажат члена си на жена на снимка в интернет, явно мъжете мислим, че жената си умира да прави секс с нас и само ейй толкова малко й трябва да се хвърли в обятията ни, пък какво остава от някоя разведена, която "не е видяла"
01 Мар 2017, 18:11
Явно на мъжете им се отключва нещо в мозъка. А и разведената жена е свободна жена и те просто реагират като към всяка неангажирана жена- като потенциална партньорка за чифтосване

.
05 Мар 2017, 09:25
Fancy написа:Явно на мъжете им се отключва нещо в мозъка. А и разведената жена е свободна жена и те просто реагират като към всяка неангажирана жена- като потенциална партньорка за чифтосване

.
Но с годиините някак си отношението и наглостта стават по-големи! Възрастните мъже са толкова противни, то не че младите са цвете за мирисане де...
11 Мар 2017, 11:22
Мъжете могат да бъдат големи простаци и всички го виждаме това нещо, толкова са свикнали да става на тяхната, толкова си мислят, че жените си умират да легнат с тях, не знам, така ли не могат да се научат на мааалко подход поне?!
12 Мар 2017, 11:30
Мъжете още се държат просташки и животински, а?

Никога, ама никога няма да им омръзне да предлагат сексуални забавляния на жените, без значение дали са омъжени, самотни, разведени! Само че омъжените до някъде сме по-защитени от такива доброжелатели...