Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
30 Ное 2016, 17:27
Jully написа:Сварявам го, после го блендирам със зехтин, чесън,копър и крема сирене, става страхотно за филийки!
Леле, това ми хареса много и задължително ще го пробвам!
30 Ное 2016, 22:41
Как го ядете това нещо

, цвеклото не ми е от най-любимите зеленчуци. А пък варено съвсем ми става невкусно.
01 Дек 2016, 11:08
roksana написа:Как го ядете това нещо

, цвеклото не ми е от най-любимите зеленчуци. А пък варено съвсем ми става невкусно.
Как може да не ти харесва.. :) На мен пък сготвено дори ми и идва Пре-вкусно и го предпочитам сурово! Обожавам го и в сокове, и в салати, но сготвено рядко го ям. Но все пак запечено в тавичка, после в свежа салата, със сирене и ядки е нещо невероятно вкусно!
01 Дек 2016, 12:18
и аз не съм от големите почитатели, но мога да кажа, че тази рецепта япробвах и не беше никак зле
http://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D ... 1%8A%D0%BD
01 Дек 2016, 15:13
Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.
Всичко е въпрос на вкус
01 Дек 2016, 15:15
Гери.Габровска написа:Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.
Всичко е въпрос на вкус

Как се прави маринованото?
02 Дек 2016, 11:53
Много е полезно цвеклото, колкото се може повече трябва да се яде. Няма значение в какъв вид

.
08 Дек 2016, 11:50
Rali_hr написа:Гери.Габровска написа:Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.
Всичко е въпрос на вкус

Как се прави маринованото?

Оуу, не знам, купувам си го готово

Така и не цапам...поне не много
Има различни разфасовки.
08 Дек 2016, 12:25
Гери.Габровска написа:Rali_hr написа:Гери.Габровска написа:Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.
Всичко е въпрос на вкус

Как се прави маринованото?

Оуу, не знам, купувам си го готово

Така и не цапам...поне не много
Има различни разфасовки.
Откъде го купуваш, от някоя голяма верига ли? Не съм виждала мариновано цвекло или поне не съм обръщала внимание. Не го ядем често вкъщи, но мариновано ми се ще да опитам

. Сигурно е интересно на вкус.
08 Дек 2016, 12:58
Аз съм виждал вакуумирано цвекло, но мисля, че е сварено някакви други варации не съм намирал, и аз съм л'бопитен от къде ще е тва цвекло, може па да е същото де ;)
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.