По-различни рецепти с червено цвекло!

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: По-различни рецепти с червено цвекло!

Мнениеот Rali_hr » 30 Ное 2016, 17:27

Jully написа:Сварявам го, после го блендирам със зехтин, чесън,копър и крема сирене, става страхотно за филийки!

Леле, това ми хареса много и задължително ще го пробвам! :eek:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот roksana » 30 Ное 2016, 22:41

Как го ядете това нещо :mrgreen: , цвеклото не ми е от най-любимите зеленчуци. А пък варено съвсем ми става невкусно.
roksana

Мнениеот Pipilota » 01 Дек 2016, 11:08

roksana написа:Как го ядете това нещо :mrgreen: , цвеклото не ми е от най-любимите зеленчуци. А пък варено съвсем ми става невкусно.

Как може да не ти харесва.. :) На мен пък сготвено дори ми и идва Пре-вкусно и го предпочитам сурово! Обожавам го и в сокове, и в салати, но сготвено рядко го ям. Но все пак запечено в тавичка, после в свежа салата, със сирене и ядки е нещо невероятно вкусно!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lollipop » 01 Дек 2016, 12:18

и аз не съм от големите почитатели, но мога да кажа, че тази рецепта япробвах и не беше никак зле http://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D ... 1%8A%D0%BD
Аватар
Lollipop

Мнениеот Гери.Габровска » 01 Дек 2016, 15:13

Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.

Всичко е въпрос на вкус :mrgreen:
Аватар
Гери.Габровска

Мнениеот Rali_hr » 01 Дек 2016, 15:15

Гери.Габровска написа:Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.

Как се прави маринованото? :roll:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот penny » 02 Дек 2016, 11:53

Много е полезно цвеклото, колкото се може повече трябва да се яде. Няма значение в какъв вид :smile: .
penny

Мнениеот Гери.Габровска » 08 Дек 2016, 11:50

Rali_hr написа:
Гери.Габровска написа:Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.

Оуу, не знам, купувам си го готово :grin: Така и не цапам...поне не много :grin: :grin:
Има различни разфасовки.
Аватар
Гери.Габровска

Мнениеот ramimni » 08 Дек 2016, 12:25

Гери.Габровска написа:
Rali_hr написа:

Оуу, не знам, купувам си го готово :grin: Така и не цапам...поне не много :grin: :grin:
Има различни разфасовки.

Откъде го купуваш, от някоя голяма верига ли? Не съм виждала мариновано цвекло или поне не съм обръщала внимание. Не го ядем често вкъщи, но мариновано ми се ще да опитам :smile: . Сигурно е интересно на вкус.
ramimni

Мнениеот Krum » 08 Дек 2016, 12:58

Аз съм виждал вакуумирано цвекло, но мисля, че е сварено някакви други варации не съм намирал, и аз съм л'бопитен от къде ще е тва цвекло, може па да е същото де ;)
Аватар
Krum

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети