Jully написа:Сварявам го, после го блендирам със зехтин, чесън,копър и крема сирене, става страхотно за филийки!
Леле, това ми хареса много и задължително ще го пробвам!

Jully написа:Сварявам го, после го блендирам със зехтин, чесън,копър и крема сирене, става страхотно за филийки!
roksana написа:Как го ядете това нещо, цвеклото не ми е от най-любимите зеленчуци. А пък варено съвсем ми става невкусно.
Гери.Габровска написа:Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.
Всичко е въпрос на вкус
Rali_hr написа:Гери.Габровска написа:Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.
Всичко е въпрос на вкус
Как се прави маринованото?
Гери.Габровска написа:Rali_hr написа:Гери.Габровска написа:Сякаш най-много ми харесва маринованото, хем е нарендано и цапам много. Правя различни салати - с моркови, ябълка /кисела/, различни видове зеле, царевица, маслини /черни/.
Всичко е въпрос на вкус
Как се прави маринованото?
Оуу, не знам, купувам си го готовоТака и не цапам...поне не много
![]()
![]()
Има различни разфасовки.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта