За страхливите мъже...мит или реалност

Re: За страхливите мъже...мит или реалност

Мнениеот valiart » 29 Окт 2011, 15:23

Поняога и ние жените правим мъжете страхливи, слаби и уязвими :!:
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 30 Окт 2011, 09:40

valiart написа:Поняога и ние жените правим мъжете страхливи, слаби и уязвими :!:

Валя, точно ти ме караш да се чувствам смел и уверен, незнам за другото ;)
kriskiss2001

Мнениеот Violetta » 30 Окт 2011, 10:07

kriskiss2001 написа:
valiart написа:Поняога и ние жените правим мъжете страхливи, слаби и уязвими :!:

Коя Валя, преди малко беше Вили....сега Валя... :lol:
Violetta

Мнениеот valiart » 30 Окт 2011, 12:23

kriskiss2001 написа:

Хе хе, това е изключение, за това казвам понякога. В повечето случаи ние жените, правим мъжете силни. Нали знаете зад всеки успял мъж стои една силна жена!;)
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 30 Окт 2011, 18:58

Да, ама само една жена може да направи от един милиардер милионер. така че, зависи :lol:
kriskiss2001

Мнениеот spend » 16 Май 2012, 10:35

Violetta написа:Случвало ли ви се е да усетите, че мъжът срещу вас говори дръзки приказки, а го е страх да ги изпълни. И как се усещате тогава? Измамени или го приемате нормално, сякаш това и сте очаквали?

Много често ми се случва да се срещна със страхливи мъже, които са много силни на думи и обещания, а на дела хич ги няма :) Всъщност това не е най-големия проблем в случая. По-трагично е, че има жени, които им се доверяват и разчитат на техните думи. :? Аз лично не се доверявам лесно и следвам неотлъчно максимата, че са важни не думите, а делата... ;)
Аватар
spend

Мнениеот mecana » 17 Май 2012, 12:11

Ами те хората са си го казали много добре - Куче, което лае не хапе!
Сериозният мъж, този, който си тежи на мястото, никога няма да седне да дрънка глупости или да разказва за това какво прави или защо го прави. Че какво ги интересува другите, нали той е ок със себе си и с хората, които обича и го обичат:roll:
За мен това си е чисто избиване на комплекси и опит да бъдеш забелязан и оценен. Съжалявам, но никога не съм си правила извод за хората от техните приказки. По-важно е какво си постигнал в този живот, а не какво си казал. Разказвачи на приказки има много, но са малко тези, които подкрепят думите си с дела - важи и за мъжете, и за жените. Не обичам празните приказки, а истинските разговори. Тези, от които можеш да научиш много и в които с удоволствие участваш. Някои хора просто не спират да говорят и въобще не те зачитат като събеседник - досадни сте, разберете!
mecana

Мнениеот Finger » 18 Май 2012, 15:20

Violetta написа:Случвало ли ви се е да усетите, че мъжът срещу вас говори дръзки приказки, а го е страх да ги изпълни. И как се усещате тогава? Измамени или го приемате нормално, сякаш това и сте очаквали?

Голяма част от мъжете са много добри оратори, могат да ти говорят с часове, да ти свалят звезди и в един момент да се замислите, дали това пък не е идеалния мъж и Хоп идеалния мъж не е съвсем идеален. Налага се да се застъпи за вас пред някого, а вместо да го направи той ви побутва и ви казва да си замълчите и да наведете глава. Колкото и странно да ви звучи, но страхливите мъже са реалност и все по-често ги срещаме сред нас, благодарна съм, че аз не съм с един от тях.
Finger

Мнениеот Finger » 18 Май 2012, 15:20

Голяма част от мъжете са много добри оратори, могат да ти говорят с часове, да ти свалят звезди и в един момент да се замислите, дали това пък не е идеалния мъж и Хоп идеалния мъж не е съвсем идеален. Налага се да се застъпи за вас пред някого, а вместо да го направи той ви побутва и ви казва да си замълчите и да наведете глава. Колкото и странно да ви звучи, но страхливите мъже са реалност и все по-често ги срещаме сред нас, благодарна съм, че аз не съм с един от тях.
Finger

Мнениеот Елена Гилбърт » 19 Май 2012, 10:03

Не смятам, че мъжете трябват да бъдат окачествявани по този начин, страхлив, смел, кой може да каже какъв наистина е човек, какви са неговите причини да бъде такъв и кое е по-добре за нас? И за какъв страх говорим? Ако е на 5 водки и ние го накараме да се качим на колата и да отпрашим с мръсна газ към романтично място извън града, а той каже "НЕ", това страх ли е? Не, но някои жени със сигурност биха го нарекли страхливец. Всичко е супер относително и се определя от начина, по който ние се чувстваме, по който мислим и живеем, защото ако е страхливец за нас, някоя друга пък със сигурност ще му каже "Евала".
Елена Гилбърт

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски