Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
02 Фев 2017, 12:22
ivoblinc написа:Рядко има добри попадения, да ти е кеф само като го гледаш и да си убеден, че всичко ще си пасне още преди да си го опитал

. Ама то и при обикновените хора е така, трябва човек да е изкусен кулинар и да познава тънкостите на готварството, така че и обикновено ястие да те накара да си оближеш пръстите.
И много усет трябва, страшно много! Да знаеш какво точно искаш и как точно го искаш, как да ти се поднесе и представи и дори една малка подправка може да бъде това, което свързва ястията в чудесен синхрон.
02 Фев 2017, 14:19
Аз не ги умея тия неща и винаги викам да ми помага една приятелка, която добре се справя и с готвене, и с подреждане, с всичко.
03 Фев 2017, 10:57
Готино е, когато ти се поднесе подредено и със замисъл,но определено това е адски трудно, дори го виждаме и в Мастър шеф, когато трябва да поднесат 2-3 ястия,често според мен нямат нищо общо.
03 Фев 2017, 11:42
Аз се старая, когато съм поканила гости, да приготвя нещо, което да не е сложно и завъртяно, но да е ефектно. Може да са пържоли, но да използвам по-нетрадиционни подправки , да кажем, и да ги поднеса с изненадваща аранжировка.
05 Фев 2017, 09:59
Никога не се старая аз, слагам това, което на мен ми се яде.

То и без друго, ако гостите са близки, носят и те нещо,тъй че линията на вечерята може да си замине, а ако не са ми близки, поръчвам кетъринг, да не се излагам.
06 Фев 2017, 12:20
Кетърингът е чиста работа - няма да се буташ в кухнята, да се притесняваш дали не си объркала нещо в приготвянето, дали е станало вкусно. А и гостите не са всяка вечер, че да харчиш луди пари.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.