Какво да направя, за да не рухне детето ми от натоварването в училище?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Какво да направя, за да не рухне детето ми от натоварването в училище?

Мнениеот Pipilota » 02 Яну 2017, 12:50

И моят големия е в 5 клас, отдавна не му вися на главата да учи и да чете, той знае, че трябва да го прави. На вас определено ви трябва самостоятелност, а не мама да виси на главата, какво ще правите, когато стане достатъчно голям да стои сам вкъщи (макар и вече да е), ще чака някой да му помага. И другите деца се справят с материала, но ако не може да си дели времето и чака мама да му помогне.. не очаквай много.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Какво да направя, за да не рухне детето ми от натоварването в училище?

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Яну 2017, 15:48

Децата са много натоварени, това е факт, но... детето ти трябва да се научи как да се справя и то без ти да висиш с него , нито баба му! Как на 12 години ще му помага баба му, с извинение, ама има хора на тея години вече са се напивали веднъж, а вие го дундуркате. :lol: Я по-сериозно, оставяй го сам да се оправя, какво ще му помагаш, като не разбираш английския, тръгва на уроци уикенда, като му е трудно друго намира решение, трябва да учи ефикасно,а не мама да е там да му помага! като се научи как да учи, ще се справя в пъти по-бързо! а ако теб те няма, или бабата, то какво прави? Стои и ви чака ли?
Аватар
rabotnata pchela

Предишна

Назад към Възпитание, грижа и съвети