valiart написа:Да, има кавалери! На мен редовно ми се случват всички по-горе избоени жестове. Наскоро дори много приятно ми стана, когато плучих на работното си място една голяма като зелка кремава роза с дълга права дръжка и голяма златиста пандела на нея. Донесе ми я момиче, което ми предаде, че розата е от един господин, който желаел да остане анонимен. Искал да ме накара да се почувствам добре и да ми пожелае един прекрасен ден. Така и не разбрах кой е той. Мисля, че всички приятни жестове към себе си, за да ги получава една жена трябва да си ги заслужи. Ако е зла, заядлива, неподържана и нагла - никой, няма да я уважава. За да има кавалери, трябва да има и дами;)
valiart написа:Аз нямам такива наблюдения. Тези "лесни" жени, за които говориш, не са в числото-Дами.
kriskiss2001 написа:valiart написа:Аз нямам такива наблюдения. Тези "лесни" жени, за които говориш, не са в числото-Дами.
Забелязал съм, че когато една дама се държи като дама и мъжът се държи като кавалер. Поне при мен винаги е така!! Винаги
d_2 написа:kriskiss2001 написа:valiart написа:Аз нямам такива наблюдения. Тези "лесни" жени, за които говориш, не са в числото-Дами.
Забелязал съм, че когато една дама се държи като дама и мъжът се държи като кавалер. Поне при мен винаги е така!! Винаги
Аз нямам такива наблюдения.
kriskiss2001 написа:
Зависи как се държиш, зависи първо от жената, после от мъжа
kriskiss2001 написа:ако го бъркаш със слуга оправяй се
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта