31 Окт 2011, 12:41
02 Ное 2011, 14:19
valiart написа:Възможно ли е приятелство между мъж и жена без да се е стигало до секс? И без дори да си го мислят. Просто чисти приятелски чувства? Или рано или късно това се случва. А какво става после?!
02 Ное 2011, 15:06
Margo написа:valiart написа:Възможно ли е приятелство между мъж и жена без да се е стигало до секс? И без дори да си го мислят. Просто чисти приятелски чувства? Или рано или късно това се случва. А какво става после?!
Да възможно е! Имам приятел от 15 години, никога не сме имали мераци един към друг, аз го имам за по близък от приятел, като брат ми е.Той е от ония приятели, на които можеш да се обадиш в 3 през нощта и да им кажеш " Убих човек", а той да ти отговори;" Къде ще го заровим?" Виждаме се няколко пъти в годината, но това не ни пречи да си запазим приятелството.
02 Ное 2011, 15:32
Margo написа:valiart написа:Възможно ли е приятелство между мъж и жена без да се е стигало до секс? И без дори да си го мислят. Просто чисти приятелски чувства? Или рано или късно това се случва. А какво става после?!
Да възможно е! Имам приятел от 15 години, никога не сме имали мераци един към друг, аз го имам за по близък от приятел, като брат ми е.Той е от ония приятели, на които можеш да се обадиш в 3 през нощта и да им кажеш " Убих човек", а той да ти отговори;" Къде ще го заровим?" Виждаме се няколко пъти в годината, но това не ни пречи да си запазим приятелството.
03 Ное 2011, 13:28
kriskiss2001 написа:Margo написа:valiart написа:Възможно ли е приятелство между мъж и жена без да се е стигало до секс? И без дори да си го мислят. Просто чисти приятелски чувства? Или рано или късно това се случва. А какво става после?!
Марго, защо се криеш?
03 Ное 2011, 17:12
04 Ное 2011, 10:48
Margo написа:Хайде да говорим за приятелството, а? Не съм се крила, стоя и наблюдавам, така е по-забавно!
04 Ное 2011, 10:57
04 Ное 2011, 18:27
04 Ное 2011, 22:26
valiart написа:При мен в ТЕЗИ отношенията ВИНАГИ е имало намек за секс.