Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо повече;)

Re: Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо пове

Мнениеот tweety » 03 Яну 2012, 13:25

Гледали ли се филма Just Sex? Е мисля, че там ще намерите отговора на въпроса ви: Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо повече!
tweety

Мнениеот d_2 » 03 Яну 2012, 15:55

tweety написа:Гледали ли се филма Just Sex? Е мисля, че там ще намерите отговора на въпроса ви: Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо повече!

Аз съм го гледала, но не смятам, че винаги се получава така. Аз имам приятели, с които се познаваме от хиляда години и често се виждаме и си споделяме и никога не е имало нищо повече. Според мен ако истински държиш на един човек и искаш да бъдете приятели, никога не би се получило "нещо повече" или "нещо в повече". Приятелството си е приятелство, сексът си е секс... ;)
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот tweety » 03 Яну 2012, 15:57

d_2 написа:
tweety написа:Гледали ли се филма Just Sex? Е мисля, че там ще намерите отговора на въпроса ви: Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо повече!

Аз съм го гледала, но не смятам, че винаги се получава така. Аз имам приятели, с които се познаваме от хиляда години и често се виждаме и си споделяме и никога не е имало нищо повече. Според мен ако истински държиш на един човек и искаш да бъдете приятели, никога не би се получило "нещо повече" или "нещо в повече". Приятелството си е приятелство, сексът си е секс... ;)

Съгласна съм с теб и в момента съм на път да докажа тази теория, колкото и да се опитват да ме убедят, че със секс, без секс приятелството си е приятелство.
tweety

Мнениеот Даниела Танева » 03 Яну 2012, 21:50

Твърдо мога да отговоря, че е напълно възможно приятелство между мъж и жена без нещо повече. Имам добър приятел, с който се познаваме от ученици , в момента и аз и той сме щастливо женени-семейни приятели и никога между нас не е имало и идея за -нещо повече! ;)
Даниела Танева

Мнениеот pasta » 03 Яну 2012, 23:59

Възможно е, но рано или късно се стига и до "мръсни" помисли ;)
pasta

Мнениеот d_2 » 04 Яну 2012, 11:38

pasta написа:Възможно е, но рано или късно се стига и до "мръсни" помисли ;)

Ако е искрено приятелство няма как да стане. ;)
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот valiart » 04 Яну 2012, 21:50

Добре де, защо след всички коментари, в които се защитава приятелството между мъж и жена има намигане - ;)
Аватар
valiart

Мнениеот Memento » 11 Яну 2012, 15:18

Щом като е възможен секс без приятелство би трябвало обратният вариант да е също постижим :ugeek:
Аватар
Memento

Мнениеот tallia » 19 Яну 2012, 16:52

Когато гравитацията спре да ни задържа на земята, ще има чисто и искрено приятелство между мъж и жена. Това е поредната химера, с която ние, хората, украсяваме живота си. Всеки, който твърди, че има "хилядолетно" такова приятелство, сигурен ли е, че у другарчето му никога не са възниквали желания за секс? :roll: Не само се съмнявам, но съм убедена, че сексът винаги възниква между мъж и жена, особено ако има пасване в другото общуване. В анатомията ни е заложено - не можем да го спрем, дори да искаме. Можем само да не го споделим с другия, за да запазим приятелството.
tallia

Мнениеот Силвия Бояджиева » 19 Яну 2012, 23:55

Аз също съм на мнение, че е възможно приятелството между мъж и жена моите приятели са предимно от мъжкия пол, да разбирала съм, че един двама са имали и други надежди, но има и такива случаи, но по принцип е възможно!
Жената с характер ,плаши слабите мъже, но подлудява силните !
Аватар
Силвия Бояджиева

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски