05 Ное 2011, 18:59
kriskiss2001 написа:valiart написа:При мен в ТЕЗИ отношенията ВИНАГИ е имало намек за секс.
Нормално е, защото мъжът е мъж, а жената е жена , за да го привлича, тези които по-нагоре са писали, значи мъжете ги приемат по-семпло. Една хубава жена винаги ще привлича мъжа. ти си прелестна, Валя. Затова е така. Радвай се
Благодаря за милите думи!:)
05 Ное 2011, 19:16
Напълно възможно е, но е интересно, когато мине и в нещо повече...
07 Ное 2011, 12:05
Аз мисля, че не трябва да се смесват двете неща! Приятелството си е приятелство, секса си е секс!
08 Ное 2011, 19:03
Ама то няма такова нещо: Трябва - Не трябва. Пред чувствата няма спирка.
20 Дек 2011, 18:08
valiart написа:Ама то няма такова нещо: Трябва - Не трябва. Пред чувствата няма спирка.
аз да ти кажа обичам да съм приятел с жена, но ако ми хареса ..... как да спреш чувствата, макар да не се получи не може да не го споделиш.
20 Дек 2011, 22:26
Разбира се, че е възможно.Имам такива приятели, с които сме в прекрасни отношения от години. Винаги е приятно да се чуем и да се видим на приятелски разговори.
21 Дек 2011, 10:35
Всичко е възможно, но намесят ли се чувства и нещата се усложняват
21 Дек 2011, 15:20
Моят най-добър приятел е мъж. Познаваме се от сто години. Заедно отраснахме и след това продължихме да бъдем приятели. Той вече е женен и все още се чуваме и си говорим. Никога не е имало чувства, напълно братска обич. Мисля, че това е нормално и си е наистина късмет да имаш такъв приятел.
21 Дек 2011, 17:21
Не не е възможно. Дълго време съм опитвала и не се получава. Няма как да не възникнат чувства, особено при нас жените.
02 Яну 2012, 17:26
Преди няколко години имаше една реклама на Спрайт, в която се казваше,,Твоя най-добър приятел те желае". Мисля, че има нещо вярно в това.Все пак ако е истински приятел ще го боли за теб, а това донякъде се припокрива с любовта май...Но лошото е, че след това, ако нещата не се получат, какво става с такова искрено приятелство.