Правила на форума
Добави отговор

Re: Възможно ли е приятелство между мъж и жена без нещо пове

05 Ное 2011, 18:59

kriskiss2001 написа:
valiart написа:При мен в ТЕЗИ отношенията ВИНАГИ е имало намек за секс.

Нормално е, защото мъжът е мъж, а жената е жена , за да го привлича, тези които по-нагоре са писали, значи мъжете ги приемат по-семпло. Една хубава жена винаги ще привлича мъжа. ти си прелестна, Валя. Затова е така. Радвай се

Благодаря за милите думи!:)

05 Ное 2011, 19:16

Напълно възможно е, но е интересно, когато мине и в нещо повече... :mrgreen:

07 Ное 2011, 12:05

Аз мисля, че не трябва да се смесват двете неща! Приятелството си е приятелство, секса си е секс!

08 Ное 2011, 19:03

Ама то няма такова нещо: Трябва - Не трябва. Пред чувствата няма спирка.

20 Дек 2011, 18:08

valiart написа:Ама то няма такова нещо: Трябва - Не трябва. Пред чувствата няма спирка.

аз да ти кажа обичам да съм приятел с жена, но ако ми хареса ..... как да спреш чувствата, макар да не се получи не може да не го споделиш.

20 Дек 2011, 22:26

Разбира се, че е възможно.Имам такива приятели, с които сме в прекрасни отношения от години. Винаги е приятно да се чуем и да се видим на приятелски разговори. :-)

21 Дек 2011, 10:35

Всичко е възможно, но намесят ли се чувства и нещата се усложняват

21 Дек 2011, 15:20

Моят най-добър приятел е мъж. Познаваме се от сто години. Заедно отраснахме и след това продължихме да бъдем приятели. Той вече е женен и все още се чуваме и си говорим. Никога не е имало чувства, напълно братска обич. Мисля, че това е нормално и си е наистина късмет да имаш такъв приятел.

21 Дек 2011, 17:21

Не не е възможно. Дълго време съм опитвала и не се получава. Няма как да не възникнат чувства, особено при нас жените.

02 Яну 2012, 17:26

Преди няколко години имаше една реклама на Спрайт, в която се казваше,,Твоя най-добър приятел те желае". Мисля, че има нещо вярно в това.Все пак ако е истински приятел ще го боли за теб, а това донякъде се припокрива с любовта май...Но лошото е, че след това, ако нещата не се получат, какво става с такова искрено приятелство.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15