Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
18 Ное 2011, 15:53
лиляк написа:Да си призная днес го открих този форум и му отделих доста време. Но се чудя двете дами valiart и qproin нямат ли работа по цял ден, че пишат? Да верно, че има игра и наистина съм благодарна, че има такива хора, които пишат за да може такива като мен да четат, но все още се питам от къде толкова време?
Кажете каква е тайната ви бе момичета, все не ми остава време и на мен.
21 Ное 2011, 12:06
Аз отделям за форума средно по около 1-2 часа на ден, но има и дни, в които просто не мога да отделя и минута. Посещавам и участвам и в други форуми - майчински, готварски и т.н.
21 Ное 2011, 12:21
На мен компютърът ми е постоянно включен, но това не означава, че постоянно пиша във форума. Повечето пъти чета и се смея
23 Ное 2011, 17:58
Margo написа:На мен компютърът ми е постоянно включен, но това не означава, че постоянно пиша във форума. Повечето пъти чета и се смея

Бе тоя форум е относително сериозен....какви по-смешни има
23 Ное 2011, 18:34
qproin написа:Margo написа:На мен компютърът ми е постоянно включен, но това не означава, че постоянно пиша във форума. Повечето пъти чета и се смея

Бе тоя форум е относително сериозен....какви по-смешни има

да, дааа и аз съм на мнение, че форума е супер!
28 Ное 2011, 00:31
И аз много се забавлявам, така и си почивам пред компютъра
13 Дек 2011, 12:25
Влизам 2-3 пъти и в повечето случаи само чета
14 Дек 2011, 00:46
сиско написа:И аз много се забавлявам, така и си почивам пред компютъра

Определено е разтоварващо и много приятно!
14 Дек 2011, 21:30
Отделяш време толкова колкото е нужно за да получиш информация или да дадеш съвет,не е нужно нито повече нито по малко.Темата е неуместна.
30 Дек 2011, 20:43
deva написа:Отделяш време толкова колкото е нужно за да получиш информация или да дадеш съвет,не е нужно нито повече нито по малко.Темата е неуместна.
Напротив - Темата върви много добре;) Вашето вклщчване го доказва - Радващо е това, че и вие сте се включили...И все пак получаваме някаква статистика по въпроса, нали?;)