Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
30 Окт 2011, 14:07
По колко време отделяте на ден за форума? Какво ви кара да го посещавате? Какво търсите и какво намирате в него? Въобще, споделете всичко свързано с форума на Фрамар;) ...А други форуми, посещавате ли
30 Окт 2011, 14:40
Аз посещавам много форуми, готварски, модни и ред други. Най-вече форумите на майките тъй като сега съм на такава вълна. Тук забелязвам, че в раздела за децата твърде малко се говори, а има какво да се каже.
30 Окт 2011, 14:53
Ха ха, да така е:))) Аз пък забелязвам, че ти сериозно лансира темите за майки и деца тук - което е добре. Усещаше се липсата им, но вече не;)
30 Окт 2011, 14:57
valiart написа:Ха ха, да така е:))) Аз пък забелязвам, че ти сериозно лансира темите за майки и деца тук - което е добре. Усещаше се липсата им, но вече не;)
Добре е- стига някой да ми ги обогати с мнението си

Че иначе съм като глас в пустиня.
30 Окт 2011, 15:19
Ами по тези теми във форума на bg mama. Аз пуснах тема за фотографията и ми я изтриха. Стана ми ясно, че по тези въпроси, отговор мога да търся някъде другъде.
30 Окт 2011, 15:38
valiart написа:Ами по тези теми във форума на bg mama. Аз пуснах тема за фотографията и ми я изтриха. Стана ми ясно, че по тези въпроси, отговор мога да търся някъде другъде.
Много от темите за децата са тясно свързани с продукти, които се предлагат в аптеките...мисля, че и тук си имат място.
30 Окт 2011, 16:04
qproin написа:valiart написа:Ами по тези теми във форума на bg mama. Аз пуснах тема за фотографията и ми я изтриха. Стана ми ясно, че по тези въпроси, отговор мога да търся някъде другъде.
Много от темите за децата са тясно свързани с продукти, които се предлагат в аптеките...мисля, че и тук си имат място.
На пълно си права за голямата част:)
17 Ное 2011, 17:08
Аз също съм фенка на темите за децата

И също мисля, че в морето от различни продукти за деца в аптеките тук спокойно може да обменим мнения и опит
17 Ное 2011, 17:17
Да си призная днес го открих този форум и му отделих доста време. Но се чудя двете дами valiart и qproin нямат ли работа по цял ден, че пишат? Да верно, че има игра и наистина съм благодарна, че има такива хора, които пишат за да може такива като мен да четат, но все още се питам от къде толкова време?