Ухажват ли ви все още съпрузите?

Ухажват ли ви все още съпрузите?

Мнениеот S_Milenska » 09 Фев 2017, 16:33

С мъжа ми сме заедно вече от 12 години и за толкова време почти не се сеща да ми подари подарък, да се разходим, да направи нещо специално за мен, мил жест, да ми подари цвете без повод (то не че поводите се е скъсал да ми подарява де). Изобщо все едно съм даденост и изобщо... не му се занимава с това да направи някакъв жест за мен. :roll: Еднократно, тази година, понеже бях на работа, а той болен у дома - сготви вечерята за рождения ми ден - пържени картофи с кюфтета. :lol: Дори не предложи да излезем някъде, а вечерта приключи, когато се нахранихме след около 20 минути и той си седна да си прави неговите занимания. :roll:
Изобщо няма грам ухажване, грам внимание и всичко това, което го имаше преди години. С вашите мъже така ли е, продължават ли да правят някакви жестове към вас, да ви подаряват подаръци - на поводи и без поводи.. на вас приятно ли ви е положението, в което се намирате??? :roll:
На мен много ми тежи това, мечтала съм за човек, който да ме обгръща с внимание, да ми показва любовта си, а този човек го няма до мен... :-|
Аватар
S_Milenska

Re: Ухажват ли ви все още съпрузите?

Мнениеот Malina » 09 Фев 2017, 16:58

Да, все още продължава да го прави, обръща ми внимание, помага ми, прави мили неща за мен, изненадващи подаръци, организира пътуване, в което се беше погрижил за комфорта ни от всякъде, не само за мен, но и за малката. Надявам се и занапред да остане толкова внимателен, защото това ме кара да се чувствам щастлива. Често ме изненадва, когато съм навън с приготвена вечеря на свещи, приготвен романтичен филм, чаша вино, дребни неща, но ми сгряват сърцето. :heartbeating:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот klara » 09 Фев 2017, 17:07

Моят мъж е средна хубост - нито съвсем ме е занемарил, нито пък и ме отрупва чак толкова с внимание :mrgreen: . Но иначе е много нежен е вечер като си легнем винаги се гушкаме. Често и се смеем и закачаме. Може още да се желае, то ние, жените, нали все сме ненаситни :grin: , но важното е, че се опитва.
klara

Мнениеот pavleta » 09 Фев 2017, 23:25

О, отдавна вече не сме на този етап. Нито подаръци без повод, нито с повод, хайде на рождения ми ден се отчита с нещо. Неприятно е.
pavleta

Мнениеот fairy » 10 Фев 2017, 10:21

Моят мъж нищо не ми отказва. Ако поискам да отидем някъде - няма проблем, ако поискам да купим нещо - също. Това ако се смята за ухажване, добре :smile: . Иначе изненади рядко ми прави, но аз съм го приела това нещо и не се дразня.
fairy

Мнениеот Ваня Стойчева » 10 Фев 2017, 11:04

fairy написа:Моят мъж нищо не ми отказва. Ако поискам да отидем някъде - няма проблем, ако поискам да купим нещо - също. Това ако се смята за ухажване, добре :smile: . Иначе изненади рядко ми прави, но аз съм го приела това нещо и не се дразня.

Не мсиля, че това точно е ухажването. Няма нищо романтично, интересно и вълнуващо в това, жената да организира почивка, да отиде в магазина и да си купи нещо, което иска, или да си вземе цветя, например. Ухажването и желанието от страна на мъжа е друго, а и да получиш нещо, което много желаеш, само защото половинката ти се е сетил е много по-хубаво от това сама да си го купиш. Двете неща са различни. Ухажването не е само в подаръците, но това е един вид практично и става за пример как ще си го направиш сама. Но ако искаш целувка, прегръдки без повод, как си ги уреждаш самичка? :?:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Pipilota » 10 Фев 2017, 15:07

А, ухажва ме, какво беше това? :lol: Вече съм забравила тоя тип ласки как изглеждат и за какво са.... Нито се сеща да ми подари нещо, нито се сеща да ме заведе някъде, изобщо ме е отписал, един вид. Много е изнервящо и наистина ужасно! Да, не ми отказва нищо, както са написали, но аз не искам да не ми отказват, искам внимание, ама нямаааа
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот puhcheto » 10 Фев 2017, 17:08

Не съм омъжена още, но гаджето добре се справя на този фронт :smile: . Много е романтичен, винаги като мине покрай мен или ще ме прегърне, или ще ме тупне по д....о. Знае, че много обичам цветята и няма, няма току ме изненада с някоя орхидея или друга разкошотия в саксия. За рождения ден заедно с другия подарък саксията винаги присъства. Никога не ми омръзва да получавам саксийни цветя, толкова ги обичам. :smile:
Аватар
puhcheto

Мнениеот Elica » 10 Фев 2017, 17:10

Аз съм още с гадже, но това което чета е наистина ужасно. :roll: Защо мъжете спират да показват внимание, толкова ли е трудно да направят един жест към съпругите си и да ги направят щастливи? Както казва пухчето, дори едно такова внимание ще зарадва една жена! Прегръдка, целувка, ей така импулсивни, но явно с годините и това не се смята за необходимо. Има ли начин жената да предизвика мъжа да го прави?
Аватар
Elica

Мнениеот valensiq » 10 Фев 2017, 17:43

Изобщо не се сеща мъжа ми за нещо такова да направи, нито цвете, нито целувка, прегръдка, нито да ми подари нещо, даже и по поводи ми вика иди си купи... :roll: Ми за какво ми е да си купувам, след като знам, че той не е вложил грам мисъл и желание...
Аватар
valensiq

Следваща

Назад към Приказки по женски