Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Има ли билки, които потискат желанието да се пие алкохол?

13 Фев 2017, 18:37

Искам много да помогна на приятел, който има проблем с алкохола. Не признава, че има такъв проблем, не желае да чуе нищо като му говорим. Чувал съм, че има билки, които могат да потиснат желанието да се пие. Може ли някой да ми каже възможно ли е това и кои са те? Има ли смисъл да пробвам според вас? Друг изход не виждам.

Re: Има ли билки, които потискат желанието да се пие алкохол?

13 Фев 2017, 23:04

Работата много сложна изглежда. Да не мислиш тайно да му сипваш от тия билки? Чувала съм за жълтия кантарион, че има много широко действие, включително и това.

14 Фев 2017, 01:32

Най-добрата е Кудзу корен. Продава се в течна форма на Билкова аптека. При нас го ползвахме на хапчета. Не предизвиква гадене, повръщане и подобни реакции. Понеже не е ползвано лично от мене не знам какви са усещанията, но резултата е 4 месеца без алкохол.

14 Фев 2017, 01:41

Много е сериозен проблема и ако не се справяте, мога да ви кажа и други подробности. Жалко, че не осъзнава нещата, но ако искате да помогнете, ще спасите човешки живот. На нас приятели ни подадоха ръка и се получи. Действайте.

14 Фев 2017, 09:20

Ако той самия не иска да пробва, няма как да го накарате. Не може да му даваш тайно билките, как ще стане това.. а и билки точно, надали ще има ефект, ако пие чай от жълт кантарион. Загубена кауза ми се струва.

14 Фев 2017, 10:05

Ако от много години пие човекът, дали билки ще го откажат? Ако е в началото на проблема, така да се каже, може и да има някакъв ефект, но дългогодишен алкохолик ми се струва, че се нуждае от друт вид лечение. Убедете го по някакъв начин да се лекува.

14 Фев 2017, 12:07

omali.omali написа:Най-добрата е Кудзу корен. Продава се в течна форма на Билкова аптека. При нас го ползвахме на хапчета. Не предизвиква гадене, повръщане и подобни реакции. Понеже не е ползвано лично от мене не знам какви са усещанията, но резултата е 4 месеца без алкохол.

Как се пие това нещо, колко време и по колко на ден?

14 Фев 2017, 12:23

Явно за това става въпрос http://apteka.framar.bg/30020735/%D0%BA ... re-39s-way
само че той човечеца, като "няма проблем", що ще иска да пие хапче за проблемът му? Ей това е най-трудно за постигане.

14 Фев 2017, 13:30

Няма да е лесно, дори и лъжата, че това са хапчета или напитка за подсилване няма да хване дикиш. Но при такъв проблем нестандартният подход върши работа.

14 Фев 2017, 13:34

За да подействат такива лъжи, като хапчета за подсилване и подобни, тоя човек трябва да е много глупав... :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2