Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
17 Сеп 2017, 09:50
Точно пък сурови яйца, не. тези, дето спортуват яко ги пият, за протеини.Но предпочитам да изям 3 сварени, отколкото 1 цяло, пък нека да имам по-малко протеин на закуска.
25 Сеп 2017, 11:53
Изобщо не се и притеснявам, толкова малко са количествата на "опасните" вещества, че е пренебрежимо като факт.
28 Сеп 2017, 10:47
Точно от тези май не съм ял. Предишния път имах, върнах ги в магазина само и единствено, заради целта, да може да се направя няккава равносметка с тях, не че ми се обикаляше да ми върнат въпросните 2,50лв.
05 Окт 2017, 14:00
Никога не съм имал честта да имам у нас от опасните яйца, или поне така си мисля, купувам си от една баба в близко до града село.
16 Окт 2017, 13:47
У нас не са попадали от тези яйца. но продължава акцията, която е свързана с търсенето на фипронил. Излезе новина, че в различни хранителни продукти на германския пазар има продукти с открит в тях завишен фипронил.
03 Ное 2017, 13:49
Абсурд просто да консумирам сурови яйца, избягвам по всякакви параграфи. Аз ги мия преди употреба, остава да започна да ги пия. Това никога не съм го разбирала със суровите яйца. Сготви си един омлет, приеми си предостатъчно протеини.
05 Ное 2017, 12:24
Само от салмонела не съм боледувала, че да тръгна да пия сурови яйца. Голямо безумие И като ми кажат - ама аз ползвам само домашни яйца... сякаш бабите ви проверяват яйцата си дали са заразени...
06 Ное 2017, 13:18
Аз също не рискувам, предпочитам да изям 2-3 сготвени яйца, пред едно сурово. Не бих искала после да свърша в тоалетната.
06 Ное 2017, 21:22
kauda написа:Аз също не рискувам, предпочитам да изям 2-3 сготвени яйца, пред едно сурово. Не бих искала после да свърша в тоалетната.

То само това да е, че тая салмонела може и бая зор да се изкарва. Не ги разбирам аз тея, дето ядат сурови яйца, сериозно. Айде, суров зеленчук да ядеш по необичаен, как да е.. ама яйце..
07 Ное 2017, 11:29
Пил съм в смутита, или в протеина, но само от пъдпъдък.

Макар че преди години и обикновени яйца слагах.