Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Консумирате ли сурови яйца?

07 Ное 2017, 21:42

miron написа:Пил съм в смутита, или в протеина, но само от пъдпъдък. :mrgreen: Макар че преди години и обикновени яйца слагах.

уххх напаво лошо ми става, тази лиготия! :shocked:

04 Яну 2018, 12:06

Доста съм гнуслив, че да ям такива яйца, ако трябва да съм честен. :mrgreen:

30 Яну 2018, 11:33

Твърде лигави са, че да ги изпия, гледаласъм клип някакъв азиатец как изпива поне 20 яйца, голям гнус!

14 Фев 2018, 12:54

vanusha написа:Твърде лигави са, че да ги изпия, гледаласъм клип някакъв азиатец как изпива поне 20 яйца, голям гнус!

И аз съм го гледала, не е ли вредно това? Разбирам да ядеш 4-5 яйца на ден, ама по 20!

14 Фев 2018, 13:18

Не си позволявам да ям сурови яйца, ами ако ми стане нещо и после ме хване някоя салмонела? А и да не говорим, че по никакъв начин това не прилича като храна,която трябва да се консумира, консистенцията й дори е неприемлива за консумиране

14 Фев 2018, 14:37

Не бих рискувала със съвсем прясно яйце, но има хора, които за подсилване на имунитета си правят шейк с прясно мляко и мед, и сурови яйца.

15 Фев 2018, 10:35

Брат ми си правеше шейкове със сурово яйце и ги пиеше, или пък си слагаше овесени ядки и яйца сурови и го пиеше. Голяма гнус, добре че нищо му няма.

15 Фев 2018, 12:27

Тя тази мода май беше актуална преди 15 години, в наши дни рядко някой пие сурови яйца, всеки знае какви рискове може да крие за здравето му, ако попадне на грешното яйце.

19 Фев 2018, 13:36

Иначе съм чувала, че певците пият яйца, за да им смазва гласните връзки.

22 Фев 2018, 14:42

rali06 написа:Иначе съм чувала, че певците пият яйца, за да им смазва гласните връзки.

Не става ли с олио :lol: :lol: :lol: Риска е по-малък!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5