Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
12 Мар 2018, 13:33
Frac написа:Честно казано като си представя тази слузеста течност и направо ми се

Абсолютно, много мразя, например, да не са ми добре изпържени яйцата и да имат нещо такова слузесто, направо ми се обръща всичко!
01 Май 2018, 04:00
И аз бях чул, че е хубаво да се приемат сурови яйца и реших да опитам. Не е толкова зле, колкото изглежда

Жълтъка с малко сол и хляб
11 Май 2018, 16:52
Никога не съм използвала сурови яйца. По принцип, знам, че са полезни и много хора ги консумират, но не разбирам каква е разликата между тези, които се варят или пекат. Що се отнася до децата, мисля, че това е пълна лудост. Никога не трябва да давате сурово яйце на дете, особено ако е прекалено малко.
11 Май 2018, 17:31
Рохки по мога да опитам, чак сурови...
14 Май 2018, 11:44
Яйцата ги пият, голяма гнусотия, поне, ако ще се пият сурови яйца, да са пъдпъдичи, че нямат салмонела. Много родители дават точно пъдпъдъчи на децата си,например им ги разбиват в мляко..
14 Май 2018, 12:57
И мен също ме е гнус, не обичам дори белтъка ми да е лигав в яйцата, а какво остава сурови да ги ям. Изобщо няма да споменавам опасността от зарази.
16 Авг 2018, 12:32
Веднмъж бях взела такава партита, бяхме яли от тях, останалите ги върнах в магазина, не съм се притеснявала чак толкова.