Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
12 Фев 2015, 15:09
Може, но тогава аз не бих си слагала топличко в салатата
12 Фев 2015, 15:42
renetka написа:Може, но тогава аз не бих си слагала топличко в салатата

разтопено не означава задължително топло, но както и да е
15 Фев 2015, 12:47
Много го харесвам кокосовото масло, аз обаче само съм го опитвала, не съм пробвала да го прибавя към някакво ядене.
16 Фев 2015, 16:24
Kremiliya написа:renetka написа:Може, но тогава аз не бих си слагала топличко в салатата

разтопено не означава задължително топло, но както и да е

Да, да. Разбира се

А пък и ще ми излезе бая солено да си заливам салатите с него...засега си го оставям за бонбоните само, вчера заредих
А вие какво ползвате? Аз засега само марката, която се предлага във Фантастико, нея я има и в Зоя...
16 Фев 2015, 16:41
Аз си вземам от един биомагазин не съм видяла каква марка е, слагам го къде ли не то е толкова мазноо....

а и едно бурканче го ползвам поне месец, което за цена от 10-тина лв не е много
17 Фев 2015, 13:09
S_Milenska написа:Аз си вземам от един биомагазин не съм видяла каква марка е, слагам го къде ли не то е толкова мазноо....

а и едно бурканче го ползвам поне месец, което за цена от 10-тина лв не е много

Ооо! Един месец

Аз опуках едно бурканче за две дози бонбони. Не знам колко броя станаха, но не бяха повече от 60-70...явно бая на богато съм го ползвала. И аз не знам моето каква марка е - жълтеникаво бурканче е.
17 Фев 2015, 13:28
Не съм опитвала кокосово масло, много скъпо, не трявба се дават парите за такива неща.
17 Фев 2015, 17:27
Хвърлила съм око на една рецепта за кокосово масло и червено цвекло - да се получи чипс, ама кокосово масло още не съм си купила
17 Фев 2015, 18:12
rabotnata pchela написа:Хвърлила съм око на една рецепта за кокосово масло и червено цвекло - да се получи чипс, ама кокосово масло още не съм си купила

И аз искам да го пробвам този чипс, гледах рецептата, много вкусна мис е вижда, но не знам от къде да си намеря кокосово масло, пък и наситина много скъпооо

(
18 Фев 2015, 11:25
това кокосово масло е много известна подправка напоследък то и подправка не е ами как да кажа, хубавото е , че може да се направи и вкъщи, някой пробвал ли е?