Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
19 Фев 2015, 13:44
Няколко човека ми казаха, че този чипс бил страшен!
А иначе кокосово масло можеш да намериш във всички големи вериги и по био магазините. 100% има във Фантастико и Пикадили.
19 Фев 2015, 13:54
renetka написа:Няколко човека ми казаха, че този чипс бил страшен!
А иначе кокосово масло можеш да намериш във всички големи вериги и по био магазините. 100% има във Фантастико и Пикадили.
Страшен в добрия смисъл на думата ли? За съжаление тук нямаме нито Фантастико, нито Пикадили!

Кауфладн, Била, Карфур - има. А Ако чипса е толкова добър да се заоглеждам и аз за кокосово масло!
23 Фев 2015, 17:02
Kaya написа:renetka написа:Няколко човека ми казаха, че този чипс бил страшен!
Страшен в добрия смисъл на думата ли? За съжаление тук нямаме нито Фантастико, нито Пикадили!

Кауфладн, Била, Карфур - има. А Ако чипса е толкова добър да се заоглеждам и аз за кокосово масло!
Да, в много добрия смисъл

Аз, обаче, не съм от големите фенове на цвеклото и не съм пробвала. В Била не може да няма, където са био нещата. За Кауфланд и Карфур не знам - колкото и да ме е срам, не съм ходила никога
23 Фев 2015, 17:15
Ей изгладняхме за този чипс, още днес ще купя кокосово масло и ще го направя, пък да става каквото ще!

Сетих се че по път към вкъщи има един нов био магазин, ще влезна и ще купя!
24 Фев 2015, 14:18
Аз също не съм си вземал кокосово масло да го пробвам по никакъв начин, но мйисля, че е е с много свеж вкус, смятам да го пробвам. Казвали са ми, че го ползват вместо олио но съвсем малко количество.
25 Фев 2015, 15:48
За сурови торти, бонбони и сладкиши е страхотно! За салати и готвено не съм ползвала...
25 Фев 2015, 15:56
Още не съм се наканила да отида да си купя кокосово масло, страхувам се вече, че ще се пристрастя към него.
25 Фев 2015, 16:34
Това кокосово масло, направо скърцам със зъби да го опитам, вече почвам да си мисля дали не мога да си го намажа на филия.
26 Фев 2015, 15:57
В интерес на истината няма кой знае какъв вкус, даже да не кажа, че е безвкусно...но е полезноооо
26 Фев 2015, 16:07
renetka написа:В интерес на истината няма кой знае какъв вкус, даже да не кажа, че е безвкусно...но е полезноооо

Oo, как да няма вкус, вчера опитах за първи път и направо останах без думи, жестоко!!!!!!!!!

)) не се чудете, ами си купете, толкова нежен вкус, невероятно просто, а колко е мазно, не можах да повярвам!