Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
14 Яну 2015, 16:38
Харесвам различните неща, много са ми интересни, но да си призная нищо необичайно не съм опитвала, само по кулинарните канали, ако видя нещо различно и ми направи впечатление.
19 Яну 2015, 12:58
Аз много си падам по различна кухня, страшно голяма почитателка съм
22 Яну 2015, 16:31
Аз пък си обичам нашенската кухня, опитвала съм много ястия от световната кухня но нищо не ми харесва, колкото нашите сърми и баничка
22 Яну 2015, 17:51
Anka написа:Аз пък си обичам нашенската кухня, опитвала съм много ястия от световната кухня но нищо не ми харесва, колкото нашите сърми и баничка

И аз мисля, че по-хубаво от нашето няма. Живяла съм извън България и никога не свикнах с храната там
26 Яну 2016, 16:06
Много съм любопитна относно нови вкусове и ястия. Какви ресторанти с интернационална кухня има в Стара Загора освен китайска?
26 Яну 2016, 16:41
Не знам във вашия град, ама има опции да се поръчва по нета и там има голям избор, пробвай с бг меню, сигурно иам по-различни идеи дори и да не ги знаеш.
26 Яну 2016, 16:56
klara написа:Много съм любопитна относно нови вкусове и ястия. Какви ресторанти с интернационална кухня има в Стара Загора освен китайска?
Ооо в по-малките градчета няма такива неща, за съжаление, но това им е и чарът, а относно китайското, то не е много близо до същинското такова!
27 Яну 2016, 11:48
borkova написа:klara написа:Много съм любопитна относно нови вкусове и ястия. Какви ресторанти с интернационална кухня има в Стара Загора освен китайска?
Ооо в по-малките градчета няма такива неща, за съжаление, но това им е и чарът, а относно китайското, то не е много близо до същинското такова!
Тук-там се намират, но наистина са далече от истината
27 Яну 2016, 12:55
zagrijena написа:borkova написа:klara написа:Много съм любопитна относно нови вкусове и ястия. Какви ресторанти с интернационална кухня има в Стара Загора освен китайска?
Тук-там се намират, но наистина са далече от истината

Да, особено със странните побългарени сушита, които предлагат, те реално не съществуват такива, ама пък е важно разнообразието и на вкус да си отива
28 Яну 2016, 14:04
Яжте си нашите неща, те са по-полезни за хората, които живеят тука. не може да си от българия пък да ядеш суши, неестествено е.